Skoro jasno
20°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Brat vojvodkyne Kate bol veľký fešák! TAKTO vyzerá teraz, na nepoznanie!
Zdielať na

Brat vojvodkyne Kate bol veľký fešák! TAKTO vyzerá teraz, na nepoznanie!

Archívna reportáž

Vojvodkyňa Kate, manželka budúce kráľa, nemá vznešené korene. Jej mama je biznismenka a bývalá letuška, otec je pilot. Okrem 38-ročnej Kate majú ešte o dva roky mladšiu dcéru Pippu a 33-ročného syna Jamesa. Už na prvý pohľad je jasné, že deti sa im mimoriadne vydarili.

Kate sa podarilo terno - byť manželkou budúceho kráľa je poriadne sústo. No aj Pippa neobišla zle, vydala sa za miliardárskeho dediča. Pomerne obyčajný život žije ich najmladší brat, James Middleton.

O Jamesovi sa toho veľa nevie. Isté je len to, že miluje zvieratá, čo je jasné už pri pohľade na jeho Instagram. A druhá známa vec je jeho boj s depresiami. O svojich psychických problémoch sa nebál hovoriť nahlas, aby pomohol ľuďom s podobnými ťažkosťami.

Oveľa viac, ako James, plnia titulné stránky jeho sestry:

​Ešte jedna vec je o Jamesovi známa - je mimoriadne príťažlivý. Jeho hipsterský vzhľad ho dostal až na titulky prestížnych časopisov. Perfektný účes a dokonalo strihnutá brada ho vždy zdobili. Presnejšie povedané - celých 7 rokov. Tak dlho sa totiž neoholil. Až doteraz.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

It’s been 7 years since I last shaved ? so I decided to surprise Alizee...

Príspevok, ktorý zdieľa James Middleton (@jmidy),

James sa bude čoskoro ženiť, berie si Francúzku Alizee Thevenet, 30-ročnú finančnú analytičku. Povedal si, žeby ho mala pred svadbou vidieť tak, ako vyzerá naozaj, teda bez bradou zakrytej polovice tváre. Celý proces holenia zverejnil na Instagrame. "Alizee a ja sa budeme už tento mesiac brať. A ona ma vlastne ešte nikdy nevidela bez fúzov a brady. Tak si myslím, že je ten pravý čas ukázať jej, čo sa pod nimi skrýva," povedal potmehúdsky James.

Instagram/JM

Pravdou je, že je to obrovský rozdiel. James síce možno bez brady vyzerá mladšie, no asi sa väčšina ľudí zhoduje v tom, že s bradou je to predsa len omnoho lepšie. Brada akoby Jamesovi zakrývala drobné "nedostatky" a po oholení sa zvýraznili. Podstatnejší je ale názor snúbenice, ktorá začala priam jačať od prekvapenia. "To je čudné. Dokonca, aj keď ti dávam pusu, je to iné," komentovala novú podobu so smiechom. S bradou alebo bez na láske týchto zaľúbencov to ale rozhodne nič nezmenilo.

Súvisiace články

Najčítanejšie