Jasno
24°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Tak veľmi chcela tehotenstvo utajiť! No v TOMTO štádiu sa to seriálovej hviezde už nepodarilo!
Zdielať na

Tak veľmi chcela tehotenstvo utajiť! No v TOMTO štádiu sa to seriálovej hviezde už nepodarilo!

Archívna reportáž

O tehotenstve hviezdy seriálu Hry o tróny a spevákovi z bratského speváckeho tria Jonas brothers sa šepká už niekoľko mesiacov. Pár sa však k týmto klebetám nevyjadroval a karanténa im pomohla o niečo dlhšie utajiť ich sladké tajomstvo. Avšak na poslednej prechádzke v uliciach Los Angeles sa už bruško jednoducho nedalo schovať.

Herečka Sophie Turner (23) a spevák Joe Jonas (30) spolu čakajú bábätko a súdiac podľa bruška mladej mamičky, do pôrodu už nezostáva ani tak veľa času. Párik sa prechádzal ruka v ruke, zodpovedne s rúškami na tvári a slnečných okuliaroch, no pre skúsených paparazzov nebol žiaden problém dvojicu spoznať, zamieriť objektív a dôkaz je na svete.

​Podľa obrázkov, ktoré priniesol denník Mirror.uk, už ani širšie čierne tričko nedokázalo zabrániť vyčnievajúcemu brušku predstaviteľky Sansy zo Zimohradu ukázať sa v plnej nádhere. Herečka si už zjavne potrpí najmä na pohodlí, romantickú prechádzku si odkráčala v pohodlných papučkách. Fotku budúcich rodičov na prechádzke si môžete pozrieť TU.

Sophie si zahrala aj v najnovšom videoklipe skupiny jej manžela Joea, Jonas Brothers:

Vraj to bola práve budúca mamička Sophie, kto sa snažil tehotenstvo tajiť najdlhšie ako bolo možné. „Sophie si veľmi opatrne vyberala oblečenie, ktoré bude nosiť, a hneď ako sa začalo jej telo meniť, stratila sa z červených kobercov,“ prezradil herečkine pohnútky zdroj z okolia páru.

V júli 2019 sa dvojica zosobášila v romantickom Paríži:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Mr and Mrs Jonas Photo by @corbingurkin

Príspevok, ktorý zdieľa Sophie Turner (@sophiet),

Dvojica sa zosobášila "nadivoko" ešte minulý rok v máji v legendárnom Las Vegas a ďalšiu, formálnu a oficiálnu svadobnú ceremóniu, si zopakovali o mesiac neskôr v romantickom Paríži. Randiť spolu začali už v roku 2016, a tak sa dá o ich vzťahu vzhľadom na hollywoodske pomery povedať, že sú jedným z tých stabilných párov. Bábätko snáď tento vzťah ešte utuží.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie