Zatiahnuté, dažďové prehánky
13°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Mick Jagger a Angelina Jolie?! Slávny rocker bojoval o rande!
Zdielať na

Mick Jagger a Angelina Jolie?! Slávny rocker bojoval o rande!

Archívna reportáž

Svet hviezd je síce plný neobmedzených možností, no predsa len je to taká malá bublina, kde sa každý s každým pozná. Pre tých, ktorí sa vo svete šoubiznisu pohybujú už celé roky ,teda nie je nič výnimočné, že si z toho istého rybníka vyberali aj svojich partnerov. O to viac, keď je niekto svetoznáma rocková hviezda, ktorej posteľou prešli vraj tisíce žien.

Slávny rocker zo skupiny The Rolling Stones, 76-ročný Mick Jagger, prednedávnom vydal biografickú knihu, v ktorej prezradil zopár pikantností zo svojho súkromného života. Prezradil nielen to, že mu posteľou prešli až štyri tisícky žien, ale odhalil aj konkrétne mená. Avšak s jednou mu to napriek jeho snahe nevyšlo.

Ako prináša denník Mirror.com, vo svojej knihe, ktorej napísanie zveril do rúk Christophera Andersona, prezradil, že sa snažil krásnu herečku Angelinu Jolie (44) dostať na rande veľmi dlhý čas, no v tom čase bola vydatá za herca Johnnyho Lee Millera. Jagger sa mal do krásky zahľadieť pri nakrúcaní klipu k piesni Anybody seen my baby? v roku 1997. Hrala v ňom striptérku s vyholenou hlavou a spevák sa mal o nej údajne vyjadriť takto: "Trochu ma desí, a to sa mi páči."

Pri natáčaní tohto videoklipu zamotala Angie rockerovi hlavu:

To, že bola mladá Angie v tom čase zadaná ho vôbec neodradilo, a kráske pravidelne vyvolával a prosíkal ju o šancu na rande. Trpezlivosť mu ruže napokon predsalen priniesla a krásna, v tom čase len 23-ročná herečka, s pozvaním na rande súhlasila.

Na spevákovom zdraví sa podpísal aj jeho divoký životný štýl rockera:

​Vybrali sa teda spoločne na jeden z mnohých celebritných žúrov, no Mick dal uprostred večera zdanlivo nedobytnej Angeline nakoniec košom. Ako sa píše v knihe, zobral nohy na plecia a ušiel za inou milenkou, konkrétne herečkou Farrah Fawcet (62) a strávil s ňou jednu búrlivú noc.  Či si Angelina tento podraz niečím vyslúžila, alebo jednoducho Mick iba potvrdil povahu nespútaného rockera, už nepriznal.

Mick Jagger sa napriek podlomenému zdraviu stále prihovára svojim fanúšikom cez sociálne siete:

Angelina je však známa tým, že ju v minulosti priťahovali zlí chlapci, svedčia o tom vzťahy s hercom Billy Bobom Thortonom, ktorého krv nosila v ampulke na jej krku, či záletníkom Colinom Farrellom. Kráska však Jaggerovi po tomto ponížení už nedala šancu, hoci to pobláznený rocker skúšal vraj ešte dva roky.

 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie