Zatiahnuté
11°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Evelyn vyrazila fanúšikom dych v malých plavkách! Ukázala sa ako Pamela Anderson!
Zdielať na

Evelyn vyrazila fanúšikom dych v malých plavkách! Ukázala sa ako Pamela Anderson!

Archívna reportáž

Eva Kramerová, známa ako Evelyn, už nejaký ten rôčik zabáva Slovensko najmä svojimi vtipnými videjkami. Podarilo sa jej úspešne prepracovať až do veľkého šoubiznisu, no možno to nie je len jej humorom. Evelyn má totiž aj iné neprehliadnuteľné prednosti.

Evelyn nikdy nebola a zrejme ani nikdy nebude vychudnutá gazela. Bacuľky ale obvykle mávajú jednu veľkú prednosť. Doslova veľkú, rastúcu na hrudi hneď dvakrát. Evelyn je v tomto prípade obdarená až nadmieru.

V prípade 29-ročnej Evelyn sa dá hovoriť o skutočne obrovských prsiach, ktorých košíky sa mohli šplhať až k veľkosti I alebo J, o ktorých mnohí ani netušia, že vôbec existujú. To ale platilo len do minulého roka.

Evelyn zažiarila aj vo vlastnom seriáli na JOJke:

​Evelyn si zrejme povedala, že čo je veľa, to je príliš a ľahla pod nôž. Podstúpila zmenšenie pŕs a prišla o zhruba dve čísla, ako priznala. No dodala, že ide o "zanedbateľnú" zmenu. Evidentne jej to ale prospelo a opticky zoštíhlilo. A podľa fotky, ktorú aktuálne pridala na Instagram, ešte stále ostalo dosť, aby ľuďom padali sánky.

Evelyn si obliekla červené plavky na štýl Baywatch, teda známeho seriálu Pobrežná hliadka, v akých zažiarila aj sexbomba Pamela Anderson. Ani tej prsia ale zrejme nedosahovali veľkosť tých Eviných. Alebo to je len malými plavkami? "Kedysi tety na dedine hovorievali na svoje skromné príbytky Malé ale naše', tentokrát táto vetička platí na moje plavky," okomentovala s humorom fotku pri bazéne.

Vzbudila veľkú pozornosť, o čom svedčí nielen počet lajkov, ale aj komentáre od známych osobností. "Ajoj. Popismenkujes? Xixi. Cmuk," takto všetkých totálne odrovnal paródiou na niekdajší spôsob komunikácie na chatoch Lukáš Kimlička. Evelyn by mala mať zjavne podobné príspevky častejšie.

Súvisiace články

Najčítanejšie