Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Evelyn opísala svoj najnovší hlboký zážitok: Sľúbil, že bude nežný!
Zdielať na

Evelyn opísala svoj najnovší hlboký zážitok: Sľúbil, že bude nežný!

Archívna reportáž

Komička, herečka a moderátorka Eva Kramerová, alias Evelyn či Gitka, myslí veci málokedy vážne. A ak aj áno, obalí ich do slov, ktoré človeka v prvom rade pobavia. Presne taký je aj jej najnovší príspevok. Začína pritom veľmi sľubne.

Evelyn chudne jedna radosť, no aktuálne to nerobí pre žiadneho konkrétneho muža, ale pre seba. Po jej boku je od januára voľné miesto, keď sa skončil pol roka trvajúci vzťah s istým producentom. Predtým bola päť rokov vo vzťahu, no aj z toho sa napokon stalo "len" kamarátstvo.

Evelyn má len 29 rokov, tak sa ešte nejaký piatok nemusí za láskou naháňať, no nepochybne je príjemné mať po boku milujúceho partnera. Preto vyznela prvá veta jej aktuálneho príspevku na Instagrame veľmi nádejne.

Evelyn zažiarila vo vlastnom seriáli na JOJke:

​Na fotke bola Evelyn a nie jeden, ale hneď dvaja muži. "Povedal že sa mám dať do príjemnej polohy a sľúbil mi, že bude nežný," začala pikantne Eva. Ako vzápätí dodala, ešte pred pár mesiacmi by to bola skôr veta z tretieho rande. "Holt, sme v roku 2020 a príjemná veta zaznela tesne predtým, ako mi milý pán cez nos pošteklil sivú mozgovú hmotu," priznala dôvod kontaktu s mužmi v bielom.

Evelyn sa dala ako samoplatca otestovať na koronavírus. Nie je jasné, čo ju k tomu motivovalo, či reálne príznaky, alebo len potreba istoty, že je všetko v poriadku. "Prebehlo to rýchlo a ak sa bojíte ísť, tak Vám hovorím, nebojte! Už len dúfať že testy dopadnú dobre," drží si palce Evelyn a povzbudzuje ľudí na testovanie. Ako je jasné z komentárov, niektorí to už aj zvažujú.

Súvisiace články

Najčítanejšie