Jasno
15°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Hviezdny šéfkuchár ignoroval červenú! Nehoda ho mohla stáť život!
Zdielať na

Hviezdny šéfkuchár ignoroval červenú! Nehoda ho mohla stáť život!

Archívna reportáž

Je drsný nielen pred kamerou, ale evidentne si ide svoje aj v reálnom živote. Na svojského šéfkuchára Gordona Ramsaya (50) sa v poslednej dobe sype veľa kritiky od jeho susedov v anglickom mestečku Cornwall. To žilo pokojným životom, no len do chvíle, kým sa tam slávny šéfkuchár, ktorého jazyk je ostrejší ako nabrúsená čepeľ kuchynského noža, dočasne nenasťahoval do svojho tamojšieho plážového sídla.

Obyvatelia mali Gordona Ramsaya obviniť, že po príchode z Londýna, považovaného za epicentrum britskej nákazy, mohli kuchár s rodinou priniesť smrtiaci vírus do ich pokojného mestečka. Hnevalo ich aj to, že na svojich sociálnych sieťach nabáda ľudí ostať doma, a on sám neváhal presťahovať celú rodinu cez polovicu krajiny.

Posledné zábery z pouličnej kamery Gordonových susedovcov opäť poriadne nabrúsili. Hviezdneho šéfkuchára prichytili kamery, ako počas svojho nedeľného cyklovýletu ignoroval červenú na semaforoch na ceste. Spolu s ďalšími dvoma parťákmi si to šinul po ceste, no iba jeden z nich mal podľa zdroja denníka TheScottish  Sun zastaviť a počkať na zelenú.

Gordon je na svojich kuchárov veľmi prísny, no vie byť aj spravodlivý, vo videu vypoklonkoval ufrflaného hosťa z reštaurácie:

„Išiel som odniesť mojej dcére nákup a tento blbec sa rozhodol prejsť na červenú neďaleko mostu. Stačil iba malý kúsok a bola by z toho veľmi škaredá nehoda, keďže z druhej strany išlo auto, ktorého vodič musel poriadne dupnúť na brzdu!“ opisuje hrozivé momenty obyvateľ mestečka a priamy svedok udalosti. A je jasné, kto ťahá pri súboji bicykel verzus auto za kratší koniec. Od čerstvého otca Gordona to bol skutočne nezodpovedný manéver.

Gordon svojim príspevkom nechtiac odhalil svoju identitu z pouličnej kamery, no možno ju ani nemal v úmysle skrývať:

Sám Gordon prezradil svoju identitu, keď v rovnaký deň pridal na Instagram fotku s popisom: „Nedeľa je zábavný deň, 26,2 míľ odjazdených! Myslím na všetky tie charity, ktoré prišli o dnešný londýnsky maratón. Verte mi, dáme to v októbri, špeciálne s mojim malým maskotom.“ Na fotke sa opiera o svoj bicykel a v náručí drží jeho malého, iba jednoročného synčeka Oscara.

Pozrite si to najlepšie z najhoršieho z Gordonovej Pekelnej kuchyne:

Kuchár však poprel, že by sa dopustil porušenia zákona a označil tieto správy za lož. Rodinný priateľ na jeho obranu tiež povedal, že Ramsayovci v Cornwalle trávia všetok svoj voľný čas už posledných desať rokov, a s väčšinou svojich susedov vychádzajú dobre. Do svojho domu na pláži údajne prišli ešte pred vyhlásením povinnej karantény, a tak neporušili žiaden zákon. Nuž, sláva si berie svoju daň, a je možné, že si na svojského kuchára jednoducho niektorý z obyvateľov zasadol.

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie