Skoro jasno
13°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Toto že je Chandler z Priateľov?! TAKTO ho poznačili drogy a alkohol!
Zdielať na

Toto že je Chandler z Priateľov?! TAKTO ho poznačili drogy a alkohol!

Archívna reportáž

Tvorcovia obľúbeného seriálu Priatelia ohlasujú veľkolepý návrat v podobe celovečerného spomienkového filmu na najlepšie epizódy legendárneho seriálu. Rovnako sa podľa reakcií na sociálnych sieťach tešia tomuto návratu predstavitelia hlavných úloh. Jennifer Aniston alias Rachel si dokonca na túto počesť založila profil na sociálnej sieti.

Ocitnúť sa po rokoch na pľaci vyžaduje aj pripravenosť a istý fyzický vzhľad. Podľa posledných fotiek 50-ročného Matthewa Perryho by ste v ňom obľúbeného sympatického Chandlera hľadali márne. Po šiestich mesiacoch ho videli na prechádzke ulicami v Los Angeles a veru, nebol to práve pekný pohľad.

Isteže, každý má horšie aj lepšie dni, a na Mattovom vzhľade sa ale dosť podpísali roky užívania alkoholu a drog. V Hollywoode to nebolo žiadne tajomstvo, možno aj to je dôvod, prečo sa hercova kariéra od seriálu Priatelia až tak nerozbehla. Avšak pred polrokom sa rozhodol vstúpiť si do svedomia a v bezpečí domova, no s pomocou odborníkov, sa snaží zo svojej závislosti dostať.

Herci si na pľaci pri nakrúcaní užili kopec zábavy:

Dôvodom tejto dobrovoľnej izolácie mohlo byť aj pripravované natáčanie špeciálneho dielu seriálu Priatelia. Za to má každý z hercov vyfasovať naozaj rozprávkové honoráre, pohybujúce sa v rozpätí od 2,5 až tri milióny dolárov za epizódu. Avšak podľa fotiek, ktoré priniesol denník The Sun sa zdá, že sa Matt ešte stále nestihol dostať do požadovanej formy.

A takto vie vyzerať Matt, keď sa učeše a dá si na vzhľade záležať:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

I wear these sometimes to give the illusion that i am smart. Also, they help me see.

Príspevok, ktorý zdieľa Matthew Perry (@mattyperry4),

Dá sa teda povedať, že v jeho prípade mu nariadenia súvisiace s koronavírusom urobili službičku. Produkcia v celom Hollywoode sa totiž pozastavila, nevynímajúc nakrúcanie očakávanej epizódy seriálu Priatelia. Fanúšikovia veria, že Matt dotiahne svoju terapiu do úspešného konca a budú sa môcť tešiť na oprášené vtipy ich obľúbenej postavy legendárneho Chandlera.

 

Súvisiace články

Najčítanejšie