Jasno
18°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Neobvyklá tréningová motivácia hviezdy! Manželova tvár na zadku!
Zdielať na

Neobvyklá tréningová motivácia hviezdy! Manželova tvár na zadku!

Archívna reportáž

Niekedy nestačia len dobré gény. Tobôž nie s postupujúcim vekom. Aby sa dámy udržali vo forme, musia neraz dodržiavať prísny cvičebný plán. Rovnako je to aj v prípade 50-ročnej Catherine Zeta-Jones. Rozhodla sa, že ani v karanténe nebude leňošiť, vytiahla cvičebný úbor a natočila svoje vlastné fitness video. Nič neobvyklé na sociálnych sieťach v posledných týždňoch, no herečka v krátkom videu nezaprela zmysel pre humor.

Práve úbor krásnej Catherine vyvolal úsmev na tvári fanúšikov a stal sa terčom pozornosti. Je na nich totiž tvár jej nemenej slávneho manžela. Catherine má na tento jedinečný kúsok textilu netradičný dôvod. Jeho tvár má vraj na ňu silný motivačný účinok. 

Nestarnúca herečka si vo svojej päťdesiatke môže bez problémov dovoliť natiahnuť krátke šortky. Podľa jej vlastných slov, je jej motiváciou drahý manžel, herec Michael Douglas (75). Aj preto sa vo videu na Instagrame pri nadupanej fitness hudbe ukázala v šortkách s manželovou podobizňou. Zároveň predviedla postavu, za ktorú by sa nehanbila ani bežná dvadsiatnička.

Catherine a Michael počas minuloročnej návštevy Bratislavy prišli aj do štúdii TV JOJ:

„Keď potrebujete nakopnúť do zadku (hypoteticky), verte svojmu MD (myslím, tým manžela, nie kolagénové inekcie), ktorý vám pomôže. Ďakujem zlatko,“ napísala Catherine so smejúcim sa emotikonom k svojmu príspevku. „Úžasné! Kde môžem zohnať také trenky s Michaelom Douglasom? Budem ich nosiť počas karantény,“ napísala jej fanúšička a nebola zďaleka jediná, ktorá prejavila záujem o kúpu tohto netradičného kúsku oblečenia.

Catherine ukázala nezvyčajné šortky vo videu na sociálnej sieti:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

When you need a kick in the backside, ( hypothetically speaking) trust your MD ( that would be my husband not the medical kind) to help. Thanks hubby?

Príspevok, ktorý zdieľa Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones),

 Catherine Zeta Jones  a Michael Douglas tvoria stabilný manželský pár už celých 20 rokov. Zdá sa, že aj napriek ich 25-ročnému vekovému rozdielu si nadštandardne rozumejú a ich vzťah naďalej prekvitá. Majú spolu dve deti, syna Dylana (19), dcéru Carys (17) a Michael má z predošlého manželstva aj syna Camerona (41).

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie