Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Dokonalé vlasy Davida Beckhama sú preč! TOTO má teraz na hlave!
Zdielať na

Dokonalé vlasy Davida Beckhama sú preč! TOTO má teraz na hlave!

Archívna reportáž

Anglický futbalista David Beckham je už dlhé roky synonymom pekného, bohatého a úspešného športovca. Tento imidž si pestoval aj po skončení jeho futbalovej kariéry, ako dokonalý manžel a milujúci otecko. Mnohé dámy Davida jeho manželke Victorii poriadne závidia, a tak sa exspajska musí mať na pozore pred prípadnými sokyňami.

Davidove obdivovateľky však museli ostať poriadne prekvapené, keď zbadali fotky svojho idola z posledných dní. Slávne Beckhamove vyčesané „háro“ zmizlo a ostalo po ňom len zopár riedkych fúzov. Napriek tomu si vyšiel hrdo, bez pokrývky hlavy so svojou dcérkou Harper (8) na nákup.

Na príťažlivosti to však 45-ročnému bývalému futbalistovi Manchestru United vôbec neubralo, a tak musí jeho drahá Victoria naďalej striehnuť a svojho manžela si strážiť. Podľa informácií denníka Daily Mail sa o úbytku jeho vlasov sa špekulovalo už v roku 2018 a šepkalo sa, že si dal David nové vlasy transplantovať. Ešte v októbri v roku 2019, keď nakrúcal reklamu na vlastnú značku whiskey, mal svoje vlasy viditeľne hustejšie a tmavšie.

Nie je to tak dávno, čo David pustil do predaja vlastnú značky pánskych kozmetických produktov, v reklame na ne si zahral aj on sám:

​Najnovšie fotky zachytávajú bývalého futbalistu vo skvelej forme, avšak so zrednutou korunou krásy. Fotky na nákupoch s jeho dcérou Harper si môžete pozrieť TU. David doteraz záhadu miznúcich vlasov síce nevysvetlil, no už v minulosti sa vyjadril, že na transplantácii nevidí nič zlé, ale osobne by toho nešiel.  Vtedy ešte tvrdil, že by si svoje vlasy v prípade rednutia jednoducho oholil. Je možné, že ten prípad nastal práve v týchto dňoch.

David a jeho frizúra ešte koncom februára 2020:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Always love being back in New York ❤

Príspevok, ktorý zdieľa David Beckham (@davidbeckham),

Zdá sa, že korona-karanténa si zobrala daň a návšteva odborníkov na krásne vlasy musí počkať. Platí to aj pre hviezdy a to sa pravdepodobne odrazilo aj na Davidovej korune krásy. Kým koncom februára futbalista pózuje na instagramovej fotke ešte s viditeľne hustejším porastom na hlave, v apríli si už vlasy skrýva pod štýlovou baretkou. 

Najnovšie príspevky potvrdzujú úbytok na hlave niekdajšej hviezdy futbalového klubu Manchester United:

Na posledných príspevkoch už vlasy neskýva, no jeho hriva je viditeľne zrednutá. V každom prípade je sympatické, že si z toho ťažkú hlavu nerobí, svoje deti sprevádza pri nákupoch bez pokrývky hlavy, a dáva tak jasne najavo nastavenie svojich priorít.

 

Súvisiace články

Najčítanejšie