Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Dcéry Bibiany Ondrejkovej: Mama prepadla hazardu!
Zdielať na

Dcéry Bibiany Ondrejkovej: Mama prepadla hazardu!

Archívna reportáž

Obľúbená dabingová a seriálová herečka, ktorá prepožičala svoj hlas napríklad aj Phoebe zo seriálu Priatelia, či herečke Julii Roberts, sa môže pochváliť šikovnými klonmi samej seba. Reč je o jej dcérkach Gréte (13) a Bibe (15). S nimi momentálne trávi všetok svoj voľný čas v karanténe, a na nudu si sťažovať nemôže.

Herečka Bibiana Ondrejková má so svojimi dvomi dcérami veľmi blízky vzťah a intenzívne s nimi prežíva aj ich momentálne obdobie dospievania. Dobrá nálada v ich domácnosti nechýba a Biba je mama, ktorá sa nechá nahovoriť na kadečo.

To, že ich známa mama prepadla počas karantény hazardu na ňu „bonzli“ samotné jej dcéry, Grétka a Biba. „Je to super parťáčka, hráme spolu nonstop karty, úplne hazard, je to o peniaze,“ povedala so smiechom na svoju mamu staršia dcéra Biba. Okrem tejto obľúbenej aktivity sa však nevyhýbajú ani pohybu. „Cvičíme, beháme, čítame. Číta nám teraz takú knižku o šťastí a musíme si písať taký denník, napísať si veci za čo sme vďačné,“ menuje aktivity, ktoré pre nich pripravila mama Biba.

Bibiana je všestranná osoba, a okrem moderovania a hrania píše aj knižky pre deti:

​Všetky tieto aktivity s dcérkami slúžia Bibiane ku cti, akurát ten hazard nie je práve najlepšia voľnočasová aktivita bežného tínedžera. Avšak Biba uviedla veci na správnu mieru, a teda žiaden nelegálny čin sa u nich doma nekoná. „Hráme karty, ale to neviem, či by som s tým nemala prestať, lebo hráme teda o peniaze. Jedna karta je niekoľko centov, ale prehrala som, keď to tak zrátam za tieto posledné dni teda pekný balík peňazí. Teda desiatky eur,“ priznala s úsmevom herečka, ktorú síce hranie kariet veľmi baví, ale je proti akýmkoľvek závislostiam a bojuje proti nim.

Bibiana naučila svoje dcéry počas karantény aj mnohým praktickým veciam:

Avšak hranie kariet nie je jediná aktivita v tomto babinci, dievčatá si spolu vyskúšali aj domáce práce či pečenie. „Robíme spolu veľa vecí, dali sme sa na spev hlavne kvôli Grétke, je z nás najlepšia speváčka. Naučila som ich tiež vyšívať a upiekli sme si kváskový chlieb, ešte ich chcem naučiť žehliť,“ vymenúva ich spoločné plány Bibiana. Avšak ako všetky tri priznali, čoraz viac sa do popredia v ich domácnosti dostáva spev a tanec a to aj vďaka možnostiam rôznych aplikácii na sociálnych sieťach.

Súvisiace články

Najčítanejšie