Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Majk Spirit s veľkou NOVINKOU! Niečo pre snúbenicu, niečo pre všetkých!
Zdielať na

Majk Spirit s veľkou NOVINKOU! Niečo pre snúbenicu, niečo pre všetkých!

Archívna reportáž

Svet umelcov sa z osvetlených pódií na nejaký čas presunul do ich domácností, či do priestorov nahrávacích štúdií. Ten, kto sa vedel prispôsobiť tejto situácii od začiatku, žne teraz úspech. Medzi tieto hviezdy v slovenskom šoubiznise patrí nepochybne aj raper Majk Spirit.

Michal Dušička sa nezľakol a nevybral si v tichosti prečkať to, čo sa aktuálne vo svete a aj u nás deje. Hneď na začiatku karantény sa Majk Spirit rozhodol ľudí aj ďalej motivovať a zabávať - postavil sa za mikrofón a venoval im zdarma celý svoj koncert.

Raper priniesol svojim fanúšikom už niekoľko online koncertov a mnohé má ešte na pláne. Jeden z nich plánuje uskutočniť už o pár dní spolu so svojou partiou chalanov z H16, rapermi Cigom, Otisom a DJ Grimasom. Z tých sa medzi časom stali šťastní otcovia, dokonca raper Cigo privítal svoje prvé dievčatko menom Mia len pred pár dňami.

Majk zo začiatku svoju priateľku usilovne skrýval, no časom sa svojou peknou polovičkou pochválil aj verejne:

​Majk je tiež na dobrej ceste smerom k založeniu rodiny, zdá sa. Podľa všetkého našiel svoju životnú lásku a dokonca jej napísal celú pieseň so symbolickým názvom „11“. „Nový song, ktorý som napísal pre moju snúbenicu je online,“ napísal k romantickej fotke na svojom Instagrame zaľúbený raper. Niet sa čo čudovať, ukrajinská modelka Máša je skutočne pekná mladá žena.

Počas karantény Majk vôbec nazaháľal, naopak, evidentne mu pokoj v izolácii umelecky prospieva.  Ešte pred vypuknutím karantény stihol vypustiť do sveta singel Spirit Animal, a podľa jeho vlastných slov mali uzrieť svetlo sveta aj ďalšie, no korona mu tieto plány prekazila. „Tvorím, to je celé, trávim proste veľa času v štúdiu, skoro každý deň som tam,“ opísal Majk ako trávi dni poznačené prísnymi nariadeniami.

Romantickú pesničku s názvom 11 venoval Majk svojej snúbenici Maši:


„Tým, že prišla tá korona tesne predtým, ako sme vydali Spirit Animal, tak tie single, ktoré som mal v pláne, sa nie úplne hodili do tohto obdobia. Takže som začal tvoriť veci, ktoré viac zapadnú do tohto obdobia, posielajú ľudom silu a dodávajú dobrý vibe,“ vysvetlil náhlu zmenu plánov raper. Michal už má doma pripravených toľko skladieb, že by pokojne mohol vydať ďalší album. „Máme teraz pripravený presne ten antivírus pre ľudí, tú mentálnu silu, ktorú teraz ľudia potrebujú,“ dodal s prísľubom obľúbený slovenský raper.

Súvisiace články

Najčítanejšie