Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Nevie, čo so sebou?! Tehotná speváčka strieda jeden šialený kostým za druhým!
Zdielať na

Nevie, čo so sebou?! Tehotná speváčka strieda jeden šialený kostým za druhým!

Archívna reportáž

Popri tehotenstve sa dá stíhať všeličo. Americká speváčka Katy Perry nemá problém veľmi výdatne spravovať svoje sociálne siete. Zároveň ešte stále porotcuje v americkej talentovej šou a pre to, aby zabavila svojich sledovateľov je ochotná robiť aj psie kusy. Jej fantázia v odievaní snáď ani nemá medze.

V pravidelných intervaloch sa 35-ročná tehotná speváčka oblieka do naozaj bizarných kostýmov a masiek. To všetko pritom absolvuje už s celkom veľkým tehotenským bruškom. V poslednom príspevku do kostýmu navliekla dokonca aj svojho mini pudlíka Nuggeta.

​Katy Perry ostáva do pôrodu iba pár týždňov, no energie má, zdá sa, na rozdávanie.  Nezanedbáva pritom svoju prácu a ani fanúšikov. Koncerty sa pre pandémiu koronavírusu beztak nekonajú, a tak sa Katy prihovára svojim bezmála 96 miliónom fanúšikom cez Instagram. V priestoroch svojho domu nakrúca aj talentovú šou, kde je už niekoľko ročníkov na poste porotkyne. Vysielanie väčšinou okorení nejakým výstredným tematickým outfitom.

Speváčka zverejnila svoje tehotenstvo symbolicky, prostredníctvom hudobného videoklipu k piesni Never worn white:

Vo svojom repertoári už má kostým zajaca, ktorým pozdravila fanúšikov na Veľkú Noc, či v čase vypuknutia koronavírusu v USA sa prezliekla aj za dezinfekčný gél. Prehlbovaním krízy v USA sa Katy priamo úmerne snažila zdvíhať náladu a atmosféru na svojom instagramovom profile ďalším kostýmom, a teda konkrétne sa prezliekla za toaletný papier.

Avšak pri poslednom vysielaní s rozprávkovou témou sa tehotná kráska prezliekla do kostýmu mamy slonice z Disney príbehu o sloníkovi Dumbovi. A Dumba nestvárnil nikto iný, ako jej domáci miláčik, pudlík Nugget. „Moja kancelária už nikdy nebude taká, ako bola predtým,“ okomentoval fotku svojej snúbenice herec Orlando Bloom. „Dotkla som sa všetkých tvojich vecí,“ odpovedala mu vtipne Katy.

V každom prípade tvoria veľmi zohraný pár a zdá sa, že ich dcérka nebude o nič menší výmyselník. Na nedávnom sonografickom vyšetrení ukázala svojim rodičom vztýčený prostredník.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

when your unborn daughter gives you a middle finger from the womb you know you’re in for it #happymothersdaytome?

Príspevok, ktorý zdieľa KATY PERRY (@katyperry),

„Keď vám vaše nenarodené dieťa ukáže vztýčený prostredník z vašej maternice, je vám jasne, že ste v tom po uši,“ okomentovala Katy video pridané rovno na deň matiek s hashtagom, v ktorom zaželala všetkým matkám šťastný deň.

Súvisiace články

Najčítanejšie