Polojasno
12°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Je TOTO tá dlhoočakávaná fotka?! Jasmina prežíva najkrajšie dni!
Zdielať na

Je TOTO tá dlhoočakávaná fotka?! Jasmina prežíva najkrajšie dni!

Archívna reportáž

Pandémia a s ňou spojené opatrenia sa ukázali byť aj dobrým katalyzátorom medziľudských vzťahov. Kým niektoré rodiny i priateľstvá utrpeli, iné sa ešte viac upevnili. Práve v tieto týždne totiž dostali mnohí jedinečnú príležitosť byť stále spolu. A to môže byť rovnako požehnanie, ako aj prekliatie.

Podľa príspevkov Jasminy a Patrika Vrbovských je táto rodinka jednoznačne ten lepší prípad. Spoločný čas si užívajú či už na svojej záhrade, alebo na výletoch do bližšieho aj vzdialenejšieho okolia.

Že život je gombička sedí na Jasminu, Rytmusa a ich Sanela dokonalo. Raper rodinu kráľovsky zabezpečil, nemusia chodiť do práce pondelok - piatok a majú všetkého dostatok.

Ešte prednedávnom si Jasmina užívala krásy Tatier:

​Jasmina aktuálne pridala fotku a jej Instagram vybuchol. Má totiž v lone posadené dieťatko a na prvý pohľad sú všetci presvedčení, že konečne ukázala svojho Sanela. Svedčia o tom všetky komentáre. Takmer. Len jeden komentujúci pochopil, že malý Vrbovský je to bábo, ktoré je schované v kočíku.

"Ja som v živote neprežívala krajšie dni, ako teraz, a to som mala nenormálne nádherný život aj pred malým, ale akonáhle prišiel on a moje ďalšie deti - deti mojich najlepších kamarátok, tak to ma úplne iný rozmer," vyznala sa Jasmina. Dievčatko, ktoré na nej sedí, je malá Ema, dcérka cukrárky Raziji s balkánskymi koreňmi, tak, ako je to aj v prípade Jasminy. Sanel Vrbovský ale ostáva stále mimo záberu sociálnych sietí jeho rodičov.

Súvisiace články

Najčítanejšie