Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Cruise sa spojil s Muskom! Chystá šialený filmový projekt!
Zdielať na

Cruise sa spojil s Muskom! Chystá šialený filmový projekt!

Archívna reportáž

O hercovi Tomovi Cruisovi je už dlho známe, že je veľkým fanúšikom sci-fi a futurológie. V hollywoodskych kuloároch sa jeho meno skloňuje v súvislosti so scientologickým náboženstvom, ktorý sa spája s mnohými kontroverziami. Napriek tomu si svoje sny mieni plniť naďalej, a chystá sa nakrútiť doslova vesmírny projekt!

Predstaviteľ akčných hrdinov a veľký fanúšik lietania, 57-ročný Tom Cruise, sa chystá nakrútiť film. Sci-fi tematike plánuje ostať verný aj naďalej. Avšak tentokrát nemieni použiť počítačovú techniku a kulisy hollywoodskych štúdií. Svoj nový počin plánuje nakrútiť priamo z vesmíru.

Herec, ktorý je známy tým, že si na pľaci odskáče aj tie najnebezpečnejšie akčné scénky sám, bez kaskadéra, si na pomoc k novému projektu prizval tých najpovolanejších. S jeho projektom mu má pomáhať podľa informácii portálu CBS News rovno americká NASA a firma SpaceX, ktorá patrí slávnemu boháčovi, Elonovi Muskovi (48).

Tom Cruise si na kaskadérov a dablérov vo svojich filmoch nepotrpí, šialené kúsky si zvykne natočiť sám:

​Potvrdil to sám riaditeľ Národného ústavu pre letectvo a kozmonautiku (NASA), Jim Bridenstine (44) na svojom Twitteri. „NASA sa už nevie dočkať spolupráce s Tomom Cruisom na filme za hranicami vesmírnej stanice. Potrebujeme populárne médiá, aby inšpirovali novú generáciu inžinierov a vedcov, ktorí budú premieňať ambiciózne plány NASA na realitu,“ vyslovil svoje želanie šéf NASA. Rovnako sa na spoluprácu môže tešiť aj zakladateľ kozmickej spoločnosti SpaceX, Elon Musk. Už v minulosti sa vyjadril, že plánuje do vesmíru dostať každého a film mu môže pomôcť jeho sen komerčne rozbehnúť.

 

​Tom Cruise sa teda môže chystať na náročné testy a skúšky, ktoré absolvujú kozmonauti NASA pred odletom do vesmíru. Film sa nebude niesť v duchu dokumentárnych filmov, ale má ísť o klasický celovečerný kinohit. O detailoch príbehu či obsadenia sa ešte zatiaľ nič nevie, no v každom prípade, spojenie Cruisa, inštitúcie ako NASA a miliardára Elona Muska sľubuje doslova nadpozemský zážitok.

 

Súvisiace články

Najčítanejšie