Jasno
23°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Len 25-ročný youtuber zomrel v deň narodenín pri autonehode! Vodič bol opitý!
Zdielať na

Len 25-ročný youtuber zomrel v deň narodenín pri autonehode! Vodič bol opitý!

Zdroj: Reprofoto/Yahoo.com

Byť úspešným youtuberom a zarábať na sledovanosti videí - to je aktuálne jeden z najvysnívanejších džobov mladých ľudí. Nie každému sa podarí nájsť tému a zaujať, aby sledovanosť stúpla na čísla, keď začínajú prúdiť peniaze. Tomuto mladíkovi sa to podarilo, no tragédia jeho život ukončila skôr, ako sa stal svetovou hviezdou.

Youtuber Corey La Barrie začal svoju kariéru na sociálnej sieti pred štyrmi rokmi, keď začal pridávať prvé videá. Venoval sa najmä plneniu pomerne divokých výziev, ale aj snahe napáliť svojich kamarátov. Jednoducho zabával ľudí, a to pomerne úspešne, o čom svedčí vyše 360 tisíc sledovateľov na Youtube.

Možno si užíval zábavu aj v osudný deň, keď sadol do auta s 27-ročným kamarátom Danielom Silvom. Mal narodeniny, 25 rokov, zrejme si ich chcel užiť naplno. Rýchla jazda športovým autom je pre mladíkov nepochybne atraktívna. Nie však ak je v hre aj alkohol, píše portál CNN.

Toto je jedno z najúspešnejších Coreyho videí, keď sa s kamarátmi pokúša dopĺňať text známych piesní:

Jazda sa skončila tragédiou. Vodič narazil do dopravnej značky a následne aj do stromu. Pre Coreya bol náraz fatálny. Smutnú správu zverejnil jeho mladší brat Jarrad. "Toto je tá najťažšia vec, akú som kedy musel urobiť. Ani neviem, ako to mám spraviť bez teba. Už teraz mi tak strašne chýbaš, nie je to fér. Ďakujem ti, že si bol pre mňa vždy najlepší veľký brat, ľúbim ťa," napísal evidentne zronený Jarrad.

Daniel Silva, vodič auta, je známy tatér, ktorý vystupuje aj v reality šou. Pre jazdu pod vplyvom alkoholu s následkom smrti môže byť podľa amerických zákonov súdený ako za vraždu. Mama zosnulého ale priznala, že veľmi opitý bol aj jej syn. Inak by si zrejme rozmyslel sadnúť do auta s opitým kamarátom.

Súvisiace články

Najčítanejšie