Skoro jasno
19°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Stvárnil detektíva, ktorý mal paniku z nákazy, teraz sa sám NAKAZIL koronavírusom!
Zdielať na

Stvárnil detektíva, ktorý mal paniku z nákazy, teraz sa sám NAKAZIL koronavírusom!

Jeden z najobľúbenejších televíznych detektívov, legendárny Adrian Monk, by bol zrejme v súčasnej situácii na infarkt. S najväčšou pravdepodobnosťou by nevystrčil päty z domu a v rúšku by aj spával. Nič podobné ale zrejme nespravil herec, ktorý ho stvárnil, 66-ročný Tony Shalhoub.

Niet slávnejšej postavy s obsedantno-kompulzívnou poruchou, ako je detektív Monk. Jeho meno sa stalo synonymom pre všelijaké podivné typy ľudí, alebo hoci len drobné "poruchy" kohokoľvek, kto až prehnane dbá na hygienu a dokonalý poriadok. No Tonymu Shalhoubovi zjavne nestačilo ani 7 rokov v koži Monka, aby sa začal správať podobne opatrne, ako jeho postava.

Americký herec Seth McFarlane sa počas koronakrízy zmenil na moderátora programu venovanému práve tejto pliage. Humorným spôsobom rozoberá všetko, čo s pandémiou a opatreniami súvisí. A bolo by čudné, ak by jedným z hostí nebol človek, ktorý stvárnil Monka.

Pozrite si spomínané video:

Nepochybne preto si Tonyho Shalhouba zavolal do relácie, aby nakrútili vtipné video, ako by sa asi v tejto situácii správal Monk. "Tento človek stvárnil germofóba dávno predtým, ako sa to stalo kľúčom k prežitiu," uviedol sympatického hosťa McFarlane. Vo videu môžu diváci vidieť, čo by asi robil Monk - dôkladne si umýva ruky, gumené rukavice nasadzuje aj na nohy, ovocie umýva v umývačke riadu a poštu dáva "sterilizovať" do mikrovlnky.

Monk by sa zrejme pred koronavírusom ochránil, Tonymu sa to ale nepodarilo. V závere vide priznáva, že s manželkou prekonali COVID-19. "Pred mesiacom sme sa s manželkou nakazili koronavírusom. Bolo to pár naozaj náročných týždňov. Ale uvedomujeme si, že mnoho ďalších ľudí má oveľa horší priebeh choroby," naznačil Shalhoub ako s manželkou chorobu zvládli. Podstatné je, že sa im podarilo vyliečiť. Tony nezabudol pripojiť aj poďakovanie všetkým zdravotníkom, ktorý pomohli nielen jemu, ale stále v boji pokračujú..

Súvisiace články

Najčítanejšie