Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Lucie Vondráčková prekvapuje! Synom odopiera vianočnú tradíciu, TOTO je dôvod!
Zdielať na
Hudba

Lucie Vondráčková prekvapuje! Synom odopiera vianočnú tradíciu, TOTO je dôvod!

Zdroj: Instagram/LV

Nie každý má atmosféru Vianoc rovnako rád, najmä ak sa mu s týmito sviatkami spájajú smutné spomienky alebo samota. Aj známa česká speváčka a mama dvoch chlapcov má isté dôvody na sviatočnú melanchóliu. Časy, keď ešte tvorila s hokejistom Tomášom Plekancom a ich malými synmi úplnu rodinu a spoločne sedeli za sviatočným stolom na Štedrý večer sú nenávratne preč. Od rozchodu s dnes už ex-manželom má u seba striedavo deti na Štedrý večer raz ona, inokedy on.

Speváčka Lucie Vondráčková je na súkromie svojej rodiny a detí citlivá, od rozchodu s ich otcom, hokejistom Tomášom Plekancom, o to viac. S ním si deti na Štedrý večer po dohode striedali, avšak Tomášovi doma minulý rok v decembri pribudla malá dcérka. No zdá sa, že to na dohode a túžbe otca byť s deťmi nič nezmenilo, píše portál Blesk.cz.

Napriek zmenenej rodinnej situácii ani Lucie netrvá na zmene zvyklostí. „To je taká tradícia. Vždy a stále je to rovnaké, takže furt rovnako,“ odpovedala mierne vyhýbavo na priamo otázku ohľadom tohtoročných sviatkov. Väčšiu ochotu odpovedať prejavila až po ďalšej otázke, týkajúcej sa darčekov pre deti. „Darčeky pre nich už mám nakúpené. Tí idú v legu, takže tam je to jasné,“ neváhala ani na chvíľu s odpoveďou, čo budú mať Matyáš a Adam pod vyzdobeným vianočným stromčekom.   

Tento rok Lucie prichystala na Vianoce hudobné prekvapenie aj pre najmenších:

Aké menu pripraví Lucia pre seba a synov na sviatočný stôl má taktiež jasné. Samozrejme, nebude chýbať ryba, no veľmi prekvapila tým, že tradičná ryba, teda kapor, sa u nich na tanieri nikdy neobjaví. „Dáme si šťuku. Tá je rýchla,“ prekvapila s výberom netradičnej ryby. „Vždy hovorím chlapcom, že čo jete, to vám dáva silu. A príde mi, že kapor je lenivý. Ten sa čľapká v bahne a žiadnu silu nám nedá,“ poučuje svojich chlapcov, aby vnímali, že nie je jedlo ako jedlo. Ona sa dávnejšie vníma súvislostí medzi typom potravy a správaním človeka. Bola dlhoročnou prísnou vegetariánkou, vo vzťahu s Plekancom síce poľavila, ale opäť preferuje vegetariánstvo. Mäso podľa nej zvyšuje u ľudí agresivitu.

Lucie sa v úlohe mamy našla a svojim dvom deťom venuje každú voľnú chvíľku. Po návrate do rodného Česka však začala pracovať aj na svojej kariére, ktorá počas života v Kanade musela ísť na druhú koľaj:

Ako si tento rok rozdelia na sviatky s bývalým manželom deti, jednoznačne neodpovedala. "Zhruba vieme, ako to bude. Ale už sa o tom ani nechcem baviť, o našich osobných veciach,“ jasne dala najavo, že ju otázky týkajúce sa otca ich detí otravujú. Ešte nedávno ale v inom rozhovore naznačila, že tento rok je na rade Plekanec, ktorý by mal mať na Štedrý večer synov pri sebe. U nej si nájdu darčeky až na druhý deň, ako je zvykom v Kanade, kde žili od narodenia.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie