Polojasno
14°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Tehotná jojkárka Skoncová dojala fotkami s priateľom spred 19 rokov a vyznaním! Večná láska!
Zdielať na

Tehotná jojkárka Skoncová dojala fotkami s priateľom spred 19 rokov a vyznaním! Večná láska!

Soňa Skoncová sa stane už zhruba o necelé štyri mesiace po prvýkrát mamou. To by nebolo v jej veku nič zvláštne, no rozhodne je pomerne vzácne, aby mala za sebou ako 34-ročná už 19 rokov trvajúci vzťah. Treba podotknúť, že v tomto prípade ide spôsobom "štart - cieľ", teda jej prvá láska je zároveň zjavne aj tou jedinou, na celý život.

Netreba byť matematický génius, aby si človek vyrátal, že ak má Soňa Skoncová 34 rokov a jej vzťah s Robom Reisom trvá 19 rokov, bola len 15-ročná študentka, keď sa dali dokopy. Vtedy pubertiaci berú vzťahy skôr ako oťukávanie sa láskou a hoci sú nepochybne presvedčení, že to je navždy, obvykle to "navždy" veľmi rýchlo skončí. No nie v tomto prípade.

Len minulý rok, keď vzťah Roba a Soni dosiahol "plnoletosť", sa rozhodol partner moderátorky jojkárskej relácie Topstar pokľaknúť. Svadba už mala odvtedy prebehnúť, no pandémia rozhodla inak. Na jednej strane zrušila plány na sobáš, no na druhej priniesla ešte väčšiu radosť - tehotenstvo.

Plány na svadbu sa dočasne odložili:

​Práve v polovici decembra oslavujú každý rok Soňa a Robo svoju lásku. Tentokrát sa zjavne stále po uši zamilovaná Soňa rozhodla podeliť o prierez ich vzťahom aj so svojimi fanúšikmi na Instagrame. V stories zverejnila viacero fotiek, ako plynul čas, a všetky majú spoločné jedno - stále pôsobili rovnako zamilovane. "Pravé príbehy lásky nikdy nemajú koniec," napísala k rozkošnej fotke dvoch zaľúbených pubertiakov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa SONA SKONCOVA (@sonaskoncova)

S vyznaním pokračovala v stories. "Najviac na svete ma vie rozveseliť, nesmierne veľa spomienok a zážitkov a náš spoločný život naberie nový rozmer. Si moja životná láska, vedela som to, už keď sme sa prvýkrát stretli," dojala vyznaním iste nielen nastávajúceho otecka, ale aj tisíce svojich fanúšikov. Je to zrejmé aj z počtu srdiečok a dojatých komentárov. Zdá sa, že týmto dvom nechýba ku šťastiu už nič, len to zdravé bábätko a azda niekedy potom ako čerešnička aj tie obrúčky.

Pre ženu

Najčítanejšie