Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Monika Beňová ukázala prekrásny stromček! No TIETO smutné slová zaboleli!
Zdielať na

Monika Beňová ukázala prekrásny stromček! No TIETO smutné slová zaboleli!

Archívna reportáž

Ak je nejaký sviatok, ktorý by dosiahol v ankete o najobľúbenejší a najkrajší deň v roku jednoznačné víťazstvo, sú to rozhodne Vianoce, či lepšie povedané - Štedrý večer. Tento sviatok v sebe spája nielen hojnosť, štedrosť, radosť a krásu, ale najmä - lásku. K svojim najbližším, bez ktorých sú tieto dni nepredstaviteľné. Práve preto ale dokážu byť aj bolestné.

Práve na sviatky, keď má byť rodina spolu, ľudia o to silnejšie pociťujú, ak to tak nie je. A obzvlášť smutné sú myšlienky v prípade, ak sa blízki za štedrovečerným stolom už nikdy neuvidia. Práve to je aj prípad europoslankyne a dlhoročnej političky, 52-ročnej Moniky Beňovej. Tá postráda svoju milovanú mamičku.

Monika Beňová bude mať tento rok jedny z najkrajších sviatkov v živote - pri stromčeku totiť nebude chýbať nielen jej partner, 36-ročný advokát Ľubomír Klčo, a jej milovaný syn Martin, ale pribudla aj vysnívaná dcérka Lea. No už roky je jedno miesto prázdne.

Monikine dni sú už mesiac a pol naplnené absolútnou radosťou:

​Mama Moniky Beňovej zomrela už dávnejšie, no jej dcéra nezabúda. Spomenula si aj pri pohľade na prekrásnu jedličku, ktorú doma vyslobodili zo sieťky a zdobí terasu jej vilky v bratislavskej Vrakuni. "Zdobím o 48 hodin. Bude to v deň narodenín mojej maminky. Odišla pred takmer 12 rokmi, ale Lea sa na ňu tak veľmi ponáša líčkami a úsmevom a jamkami v líčkach," napísala dojatá Monika na Instagram. Že sa Leuška podobá na svoju nebohú starú mamu spomenula Beňová už krátko po jej narodení. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Beňová (@monicabenova)

Monika Beňová rozhodne nepatrí medzi ľudí, ktorí by sa utápali v žiali, tobôže nie v prípade, ak sa s tým nedá nič spraviť. Radšej si aj v tomto prípade zanecháva pekné spomienky a raduje sa z podoby svojej mamy zračiacej sa v tvári dcérky. Namiesto smútku sa tak môže radostne sústrediť na prichádzajúce sviatky. Prezradila, že pripravdí domáci vajcový likér, no iste tou najdokonalejšou čerešničkou je samotný stromček. A ten vybrali skutočne exkluzívny. "Tak sme ho dnes odmotali zo sieťky, nech sa pekne otvorí. Ja sa TAAAAAK teším už," raduje sa Beňová ako malé dieťa. Práve v tom je kúzlo Vianoc, že bez rozdielu veku sú očarení všetci. 

Súvisiace články

Najčítanejšie