Zatiahnuté, dážď
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Dojalo ju k slzám! Ťažko choré dievčatko si TÝMTO získalo srdce hviezdy!
Zdielať na

Dojalo ju k slzám! Ťažko choré dievčatko si TÝMTO získalo srdce hviezdy!

Archívna reportáž

Na profesii filmového herca je určite lákavá sláva a obdiv, ktoré si hviezdy plnými dúškami užívajú, v nepochybne aj slušné honoráre. Napriek týmto výhodám existuje aj v tejto brandži odmena, ktorá má nevyčísliteľnú hodnotu - byť inšpiráciou ľudom v ťažkých životných chvíľach. Krásna predstaviteľka akčnej hrdinky Wonder Women podobný moment zažila a mala čo robiť, aby sa ubránila slzám dojatia.

Izraelská herečka a modelka Gal Gadot sa dožila veľkej pocty a zadosťučinenia, keď sa jej veľká-malá fanúšička Carmela (8) v The One Show televízie BBC poďakovala, za to, že je jej veľkou inšpiráciou v boji s vážnou diagnózou, svalovou dystrofiou.

Herečka, ktorú si mnohí diváci spájajú s úlohou nezničiteľnej a nebojácnej Wonder Woman, sa cez videohovor virtuálne stretla azda so svojou najväčšou fanúšičkou. Malá Carmela, ktorá je postihnutá svalovou dystrofiou, jej zavolala v kostýme jej obľúbenej komiksovej hrdinky rovno zo svojej detskej izby. Ani v tej nechýbali doplnky a výzdoba v tematike filmu Wonder Woman a svojimi slovami herečku dojala takmer k slzám.

Do kín sa chystá pokračovanie príbehu o slávnej komiksovej hrdinke s názvom Wonder Woman 1984:

"Pomohla si mi ďalej bojovať, žiť so svalovou dystrofiou a inšpirovala si ma k tomu, aby som pravidelne cvičila," hovorí vo videu usmievavé dievčatko, ktoré spolu s rodičmi odštartovalo 30 dňovú "Wonder Woman" výzvu. Počas nej Lucy s mamou prešli denne niekoľko kilometrov, aby vyzbierali finančné príspevky na výskum tejto vážnej diagnózy. "Ďakujem, že ste podporili môj Wonder Woman pochod. Pomohli ste mne a aj iným deťom získať nádej," znejú dojemné slová z úst vážne chorého dievčatka a nečudo, že sa herečke Gal Gadot po ich vyslovení stiahlo hrdlo dojatím.

Gal hovorila o kontakte s dievčatkom s absolútnym nadšením:

"Toto mi urobilo deň, to je najviac. Je mi cťou, že môžem ovplyvniť tieto nádherné dievčatá a dodať im silu. Carmela je skutočná Wonder Woman. Bojuje a nikomu nedovolí ju v tom zastaviť," znela reakcia herečky, ktorá v týchto dňoch promuje svoj nový film o slávnej komiksovej superžene s názvom Wonder Woman 1984.

Gal Gadot podporila prostredníctvom sociálnych sietí 30-dňovú výzvu s malou Carmel už v sepetmbri, teraz mala možnosť vypočuť si slová vďaky priamo od malej bojovníčky:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Gal Gadot (@gal_gadot)

Malej Carmele Watsonovej bola svalová dystrofia diagnostikovaná ako 5-ročnej, už v roku 2017. V septembri spolu s mamou Lucy odštartovali 30-dňovú výzvu, počas ktorej prešli denne niekoľko kilometrov a vyzbierali tak 15-tisíc libier. Samotná Gal Gadot výzvu zaregistrovala a okrem povzbudivého tweetu poslala 3,5 tisíca libier, aby pokorila prvú cieľovú čiastku 6-tisíc libier. "Toto nie je o mne. Ja som iba pomôcka. Som herečka, ktorá mala to šťastie hrať túto úlohu, takže mať možnosť prijímať všetku túto lásku je to najúžasnejšie," vyjadrila sa herečka na margo veľkého úspechu malej dievčinky.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie