Jasno
18°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Kate a William zverejnili vianočný portrét rodiny! Všetci si všimli TÚTO do očí bijúcu vec!
Zdielať na

Kate a William zverejnili vianočný portrét rodiny! Všetci si všimli TÚTO do očí bijúcu vec!

Archívna reportáž

Kráľovská rodina čoraz častejšie dáva do popredia ich vlajkovú loď, ktorou je podarená rodinka princa Williama. Výnimkou nie sú ani nadchádzajúce sviatky, počas ktorých bude Buckinghamský palác už tradične posielať vianočné pohľadnice s podobizňami členov britskej kráľovskej rodiny. Avšak oko verejnosti poteší azda najviac práve tá, na ktorej sa objavia jej najmladší členovia.

Kráľovská rodina zverejnila oficiálne vianočné fotografie a za srdce chytila práve tá s rodinou princa Williama. Kto by však čakal strojené fotografie pri vianočnom stromčeku, bude prekvapený. Tri rozkošné princiatka, Charlotte, Louise a George sa pred objektívom na nič nehrali a emóciam nechali voľný priebeh.

Z tohtoročnej vianočnej pohľadnice kráľovskej rodiny doslova sála rodinná pohoda, radosť a iskričky v detských očiach. Azda najväčší podiel má na tom najmladší syn princa Williama a jeho manželky Kate, iba 2-ročný princ Louis. Kým jeho straší súrodenci Charlotte a George už vedia, že ako sa pred objektívom správať, on si fotenie užíval ako tú najzábavnejšiu hru a vystrúhal pritom poriadnu grimasu. Charlotte už vyrástla na mladú slečnu a prispôsobila foteniu svoj outfit v podobe vianočne ladeného svetríka. Jeden detail sa však nedalo si nevšimnúť, a tým je jej podoba s hlavou britskej monarchie.

Princ William a Kate si získali verejnosť najmä svojou bezprostrednosťou a ľudskou tvárou, nemali problém po futbalovom zápase zájsť do baru na pohár čapovaného piva:

"Charlotte vyzerá ako kráľovná Alžbeta II," napísala hneď v provom komentári istá fanúšička a pri pohľade malú slečnu sa s ňou nedá nesúhlasiť. Aj mnohé ďalšie komanetáre sa niesli v podobnom duchu a ľudia v nich prirovnávali Charlotte k svojej slávnej prastarej matke. Avšak aj chlapci majú nápadne podobné črty ako ich predkovia, čo si všimla iná fanúšička. "George vyzerá ako Diana, Charlotte vyzerá ako kráľovná a Louis je celý po mame Kate! Nádherná rodinka!" napísala ďalšia fanúšička kráľovskej rodiny.

Princ William a jeho rodina zverejnili tohtoročnú vianočnú fotografiu, ktorá sa nesie netradične v uvoľnenej a veselej atmosfére:

Rodina princa Williama je po kráľovnej Alžbete II. v závese v rebríčku obľúbenosti medzi obyvateľmi ostrovov, a tí im to aj dávajú patrične najavo v komentároch pod ich najnovším príspevkom. "Ďakujeme, že zdieľate tieto fotky na sociálnych sieťach, veľmi si to vážime!" napísala iná fanúšička. Ďalšia sa pridala: "Netrpezlivo som na tieto fotografie čakala a sú nádherné! Pozrite sa, ako tie deti vyrástli, všetkým prajem krásne Vianoce!" Vojvodkyňa z Cambridge sa v poslednej dobe taktiež venovala otázkam výchovy detí do päť rokov a zdôraznila, že "nikdy nebolo dôležitejšie rozprávať o rodine, ako práve v týchto časoch".

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie