Polojasno
24°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Aneta Parišková ohúrila novou podobou! A dojala gestom voči spolubojovníčkam s rakovinou!
Zdielať na

Aneta Parišková ohúrila novou podobou! A dojala gestom voči spolubojovníčkam s rakovinou!

Archívna reportáž

Jojkárska moderátorka už desať mesiacov bojuje s rakovinou vo forme Non-Hodgkinovho lymfómu. S ťažkým súperom ale vedie, našťastie, víťaznú partiu. Niekoľko týždňov a kôl chemoterapií ale boli poriadna záťaž na jej organizmus a následky boli ťažké. Jedným z tých typických bola aj strata vlasov.

Aneta Parišková sa vždy pýšila platinovými blond vlasmi, s ktorými jej maskérky v televízii JOJ mohli pracovať kreatívne ako sa práve hodilo. Stačilo ale "ochutnať" prvé dávky liečby v podobe chemoterapie a hriva zmizla. Ešte predtým, akoby zažívala Anetka trpké chvíle s chumáčmi vlasov v rukách, nechala sa radšej dobrovoľne ostrihať dohola. Podujal sa na to jej manžel Miroslav.

To bol ešte len máj a Anetka mala pred sebou dalšie mesiace liečby. Vlasy, pochopiteľne, počas celej liečby rásť nemohli, s čím ale sympatická moderátorka nemala problém a nedbala sa s holou hlavou ukázať aj svetu. Napokon, taká je tvár choroby, s ktorou bojovala a nič netajila.

Aneta je bojovníčka, ktorá sa nikdy nevzdáva:

​Anetka je medzi kolegami v JOJke známa tým, že úprimne miluje svoju prácu a v keď má službu, je v plnom nasadení. Hoci bola pomedzi týždne užívania liečby nepochybne veľmi vyčerpaná, aj tak sa ešte v lete párkrát predsa len prišla ukázať na obrazovku, aby sa neskôr vrátila pred kamery takmer naplno. Diváci mohli vidieť, že choroba Anetke z krásy neubrala a svedčali jej aj parochne, ktoré si ako dočasné riešenie vybrala.

Prešlo ale pár mesiacov od poslednej dávky chemoterapie a nastal proces obnovy - aj na Anetinej hlave. "Päť mesiacov po chemoterapii je už možné vytvoriť mi na hlave nejaký účes. A tak dnes budem prvýkrát vysielať bez parochne," napísala k fotke v sobotu večer. A treba uznať, že krátky zostrih jej nesmierne svedčal, čo je zrejmé aj z obdivných komentárov, kde jej nejeden nadšený fanúšik odporúča ostať pri krátkom zostrihu. Ešte nie je jasné, ako sa napokon Parišková rozhodne, no je isté, že parochne ale ani náhodou nepoputujú do koša. "Moje 'náhradné' vlasy rada darujem niektorej spolubojovníčke, ktorá ich teraz potrebuje," spravila Anetka dojímavé gesto smerom k ženám, ktoré zažívajú podobný boj, ako ona. A že ich nie je málo, žiaľ. Snáď jej "vlasy" prinesú šťastie ďalšej bojovníčke.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie