Jasno
18°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Šok pre Kate a Williama! Majú suseda so zvláštnou úchylkou, TOTO kradol!
Zdielať na

Šok pre Kate a Williama! Majú suseda so zvláštnou úchylkou, TOTO kradol!

Archívna reportáž

Manželský pár z kráľovskej rodiny, princ William (39) a Kate (39), žije vzorným rodinným životom. Najmä Kate považuje svoju rolu matky troch detí za tú najdôležitejšiu a starostlivo dbá aj o ich bezpečnosť. Aj keď majú okolo seba viacero bdelých očí na to poverených osôb, jeden nikdy nevie. V súčasnej náročnej dobe spôsobuje napätie vyplývajúce z neľahkej situácie ľudí rôzne reakcie, ktoré môžu byť často nepredvídateľné a môžu ohroziť bezpečnosť člnov kráľovskej rodiny.

Britská agentúra Eastern Daily Press nedávno pripomenula nepríjemnosť, ktorá sa odohrala pred časom v bezprostrednom susedstve Cambridgeovcov. Jeden zo susedov princa Williama a jeho manželky Kate bol totiž obvinený zo spáchania krádže so sexuálnym podtónom. Za svoje čudné chúťky dostal perverzný zlodej dokonca exemplárny trest.

Sympaticky pôsobiaca rodinka vojvodov z Cambridge sa často zdržiava vo svojom vidieckom sídle Anmer Hall v Norfolku. Ako svadobný dar ho dostali ešte ako novomanželia od kráľovnej Alžbety II. Táto usadlosť sa nachádza neďaleko Sandringhamu, obľúbeného sídla britskej kráľovnej. Budova bola postavená už v roku 1802 a po jej odovzdaní do rúk manželov Williama a Kate prešla veľkou rekonštrukciou v hodnote 1,5 milióna libier. Má dve podlažia s podkrovím a pôsobí veľmi romanticky a útulne. Na pozemku nechýba bazén, ani tenisový kurt. Ako hlavné bydlisko ho rodina využívala od roku 2015 do roku 2017.

 Pozrite si kráľovskú rodinku na výlete v okolí ich sídla Anmer Hall v Norfolku:

Kúsok od tejto utešenej usadlosti vojvodov z Cambridge sa nachádza aj dedina Anmer a práve tam obvinili z neobvyklej trestnej činnosti jedného z ich susedov, Josepha Melhada. Zatkli ho za krádež spodnej bielizne a sexuálnych pomôcok a neskôr bol aj odsúdený na dva roky, ktoré musí stráviť vo väzení. Obhajca Melhada uviedol pre agentúru Eastern Daily Press, že tento prípad je "veľmi neobvyklý" najmä z dôvodu, že v blízkosti miesta krádeže sa často zdržiavajú a pohybujú s deťmi manželia z najvyšších kráľovských kruhov. Zrejme aj to prispelo k pomerne prísnemu trestu na výstrahu pre všetkých.

Najstarší synček Cambridgeovcov, budúci kráľ - princ George, oslávil nedávno 8. rokov:

Vojvodovia z Cambridge sa k tomuto prípadu nevyjadrovali, takže nevedno, či a ako ich táto udalosť znepokojila. Ich ochranka však iste zbystrila pozornosť, aby pred prípadným podobným činom či iným nebezpečenstvom svojich prominentných zverencov uchránila. Iste by si nikto neželal, aby mali obavy z pobytu v ich obľúbenom sídle. Počas pandémie tam spolu s deťmi trávili takmer celý čas v izolácii pred vírusom. Ale aj inokedy toto milované miesto navštevujú počas víkendov a svojho voľna. 

​Vidiecka usadlosť Anmer Hall je obkolesená lesom a lúkami a na svojom veľkom pozemku si kráľovský pár dal postaviť aj kurník, kde chovajú sliepky a vo včelích úľoch zas včelstvo zabezpečuje pre rodinku med. Nechýbajú ani iné hospodárske zvieratká. Rodinnú idylku z tohto prostredia často zachytávajú na snímkach a videách, ktoré zverejňujú na Instagrame. Zážitok so susedom so zvláštnymi chúťkami ich ale iste rozhádzal, snáď už nikto podobný v blízkosti nie je.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie