Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Meghan oslavuje 40. narodeniny, kráľovská rodina šokovala TAKÝMTO blahoprianím!
Zdielať na

Meghan oslavuje 40. narodeniny, kráľovská rodina šokovala TAKÝMTO blahoprianím!

Archívna reportáž

Už pár dní sa klebetí o tom, že Meghan si na prípravu osláv svojho jubilea najala vyhláseného organizátora, ktorý stojí za miliónovými žúrmi takých hviezd ako Oprah Winfrey, Jennifer Aniston, Tom Cruise či Kim Kardashian. Dokonca unikli aj také detaily, koľko je pozvaných hostí a kde objednali tortu. No párty to bude "skromná", Meghan pozvala vraj "len" 65 hostí.

Meghan Markle mala v stredu 4. augusta veľký deň - oslávila 40. narodeniny a to je míľnik, ktorý stojí za poriadny žúr. Vraj to tak aj bude, hoci si neprenajala žiadny luxusný klub, ako to hviezdy robievajú. Vystačí si s areálom vlastnej rezidencie v kalifornskom Montecite, kam pozvala 65 hostí. Napriek protipandemickým opatreniam vojvodkyňa žiadne neporuší - všetko je v súlade s aktuálne predsa len o niečo uvoľnenejšími nariadeniami, píše portál The Sun.

Podávať sa majú výlučne lokálne špeciality a miestne víno, aj tortu objednali u miestneho cukrára. Všetko má byť "skromné," ak sa dá oslava pre toľko ľudí vo vile za takmer 15 miliónov dolárov nazvať.

Po talkshow u Oprah sa nemožno kráľovskej rodine čudovať, že Meghan nie je práve ich miláčik:

​No viac, ako žúr u Meghan zaujímala verejnosť správa z Británie. V prvom rade, či vôbec Meghan členovia kráľovskej rodiny zagratulujú, a v druhom rade - aké slová zvolia. Expert na kráľovskú rodinu sa ešte pred pár dňami vyjadril, že "blahoželanie príde síce so škrípajúcimi zubami, ale nechcú, aby sa situácia ešte zhoršila". Nemýlil sa, Meghan sa síce skutočne dočkala blahopriania od kráľovnej, svokra, aj švagrovcov, no formou, aká je skutočne nevídaná.

​Blahopriania členom kráľovskej rodiny cez Instagram boli zatiaľ vždy zdieľané ako príspevok, no v tomto prípade je to inak. Tak kráľovná, ako aj William a Kate, a rovnako princ Charles s Camillou zablahoželali "rebelke" len cez instastories - to znamená, že už zajtra nebude na gratuláciu ani spomienka, keďže príbehy sú na Instagrame viditeľné len 24 hodín. Všetci pritom použili tú najjednoduchšiu formulku - "želáme Meghan to najlepšie" - čo by bolo v poriadku, keďže nikdy sa v blahoželaniach extra nerozpisujú, no práve zvolená forma zverejnenia je absolútne jednoznačná. Síce zo slušnosti zagratulujú, ale inak akoby sa nestalo - blahoprianie zmizne tak, ako zo života rodiny "zmizla" vojvodkyňa zo Sussexu.

Súvisiace články

Najčítanejšie