Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Tieto fotky nemali uniknúť! Krátko po narodení synčeka žúroval manžel princeznej Eugenie s tromi kráskami!
Zdielať na

Tieto fotky nemali uniknúť! Krátko po narodení synčeka žúroval manžel princeznej Eugenie s tromi kráskami!

Archívna reportáž

Život medzi smotánkou je celkom iný, ako ten, ktorý prežívajú bežní smrtelníci. Bohatý manžel princeznej Eugenie (31), Jack Brooksbank (35), nikdy núdzou netrpel, no priženením sa do kráľovskej rodiny získal aj patričný honor. S mladšou dcérou princa Andrewa sa oženil so všetkou parádou na jeseň roku 2018 vo Windsore a vo februári tohto roku sa manželom narodil synček August. Teraz si užívajú luxusnú letnú dovolenku pri Stredozemnom mori, ale prekvapivo - každý zvlášť.

Ako priniesol denník The Sun, princezná Eugenie sa spolu s priateľmi zabávala minulý týždeň na Ibize, no krátko na to sa vrátila domov Windsoru. Jej manžel Jack Brooksbank si však ostal užívať slnečné lúče v okolí Capri na jachte, pričom mu spoločnosť robili tri atraktívne ženy. 

Jack Brooksbank sa na palube údajne zabával s kamarátkami Rachel Zalis, globálnou riaditeľkou firmy, ktorej je aj on riaditeľom pre európsky kontinent, ambasádorkou módy Mariou Buccellati a modelkou Ericou Pelosini. Na snímkach vidno ako s nimi laškuje, pričom sa odvážne dotýka ich obnažených tiel v bikinách. S Mariou, ktoré mala na sebe oranžové bikini, sa pomerne intenzívne objímal a s blonďavou modelkou Ericou zas šantil v mori. Predpokladalo sa, že výletu na jachte sa zúčastní aj Eugenie, ale v piatok popoludní sa na palubu lode nedostavila. Zdroj blízky Jackovi v nedeľu prezradil denníku Daily Mail, že sa k nemu manželka nepripojila, pretože tam bol údajne pracovne. Je však vysoko pravdepodné, že by si jej manžel nedovolil také odvážne dotyky, keby tam bola s ním. Fotky z lode si môžete pozrieť TU.

Pozrite si momenty zo svadby princeznej Eugenie a jej manžela, podnikateľa Jacka Brooksbanka: 

Počas plavby sa Jack rozprával aj s kapitánom, čítal knihu a popíjal pritom ružové víno. Často ho bolo vidieť s mobilom v ruke a musel riešiť aj pracovné povinnosti, ktoré vyplývajú z jeho funkcie. V rámci výletu po Stredozemí sa Jack zúčastnil aj charitatívneho plesu iba pre pozvaných, s názvom Summer Gala, ktorý sponzorovala práve jeho firma, ktorej zakladateľom bol herec George Clooney. Ceny lístkov na túto luxusnú párty boli od 8 000 do 25 000 libier. Úlohou Jacka  Brooksbanka v pozícii riaditeľa firmy s alkoholom bolo sledovať koktailový bar a občas sa zamiešať medzi slávnych hostí, medzi ktorými boli Katy Perry, John Legend či Heidi Klum.  

Princezná Eugenie spolu s manželom Jackom zažívajú krásne obdobie, vo februári sa stali rodičmi  ich prvého spoločného dieťatka, synčeka Augusta:

 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Princess Eugenie (@princesseugenie)

Ako príslušník britského kráľovského rodu je Brooksbank tou pravou osobou, ktorá firmu reprezentuje aj medzi najväčšou elitou. Hoci sú fotky z lode nepochybne veľmi za hranicou vhodnej intimity, nemusí sa vraj princezná Eugenie o svojho muža veľmi obávať. Podľa expertky na reč tela, Judi James, bolo z jeho strany na palube jachty v súvislosti s tromi krásavicami všetko v nevinnej rovine. Avšak myslí si, že zo všetkých mužov z kráľovskej rodiny by sa také odvážne pózy, ako bolo vidieť na fotkách, práve od Jacka najmenej čakali. Vždy sa počas oficiálnych udalostí v kráľovskom paláci správal uhladene až hanblivo a občas sa vraj vedel aj začervenať. Ako vidieť, ale aj on sa vie občas uvoľniť a trochu viac odviazať, možno o to viac, ak ide o biznis a treba sa zapáčiť. 

 

Súvisiace články

Najčítanejšie