Skoro jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Šokujúce rozuzlenie! Patrasová si všetko vymyslela, berú ju spitú na záchytku, tvrdí Slováček!
Zdielať na

Šokujúce rozuzlenie! Patrasová si všetko vymyslela, berú ju spitú na záchytku, tvrdí Slováček!

Archívna reportáž

Vzťah známej českej herečky a speváčky Dagmar Patrasovej (65) a jej manžela, uznávaného hudboníka Felixa Slováčka (78), je v skutku zložité pochopiť. Ich vyjadrenia o ich vzájomných kontaktoch si väčšinou celkom odporujú. Dádin neverený manžel tvrdí, že si jeho manželka intenzitu ich stretnutí tak trochu prifarbuje. Pravdu vedia azda iba oni sami dvaja, avšak zdá sa, že ani Dádine vzťahu s dcérou Aničkou nie sú práve najideálnejšie. Tá dáva väčšinou prednosť otcovi a o svojej mame sa vyjadruje iba veľmi málo a stroho.

Zrejme rozchod Felixa Slováčka (78) s jeho oveľa mladšou milenkou Luciou Gelemovou (38) povzbudil Dádu Patrasovú (65) k optimizmu a nádeji, že by sa mohlo jej manželstvo vrátiť opäť do starých koľají. Svedčí o tom aj jej nedávne vyjadrenie pre portál Blesk.cz, keď priblížila údajnú idylku, ktorú s ním po rokoch opäť zažíva. Avšak šokujúce je vyjadrenie Slováčka, v ktorom všetko popiera a svoju manželku dokonca posiela na psychiatriu.

V poslednom čase sa Dáda Patrasová tvárila celkom spokojne a radosť jej iste rade robila aj skutočnosť, že sa Felix prinavrátil do ich spoločného obydlia. Vraj začal aktívne riešiť rekonštrukciu ich domu a pustil sa aj do záhrady. "Mám sa dobre a odpočívam. Manžel pracuje na záhrade, jeho to hrozne baví," rozplývala sa nadšením Patrasová. Celý deň je vraj Felix u nich doma a odchádza až na večer spať do vyprázdneného bytu po jeho bývalej milenke. Prišla ale šokujúca reakcia - Slováček všetky tvrdenia odmieta a priam s odporom k manželke aj vyvracia. Rozčúlený hudobník sa rozhodol otvorene povedať, čo si myslí o Dáde a jej vyjadreniach o ňom. "Je to lož, všetko sú to klamstvá. Pokiaľ sa nenechá liečiť, tak sa s ňou vôbec nebavím, " povedal pre ŽivotvČesku. "To spoločné vystúpenie je úplný blábol, ona tým ubližuje Felixovi, Aničke aj mne," rozčertil sa Felix, čím zároveň reagoval na jej nedávne tvrdenie, že s ním a jej deťmi spoločne chystajú veľkolepý projekt.

Vypočujte si hudobné umenie saxofonistu Felixa Slováčka v duete s maestrom Karla Gotta:

V minulosti však Dáda naznačovala, že už na tom Felix nie je až tak dobre s pamäťou, čo aj vzhľadom k jeho veku nemusí byť celkom vylúčené. Zrejme má každý z nich niečo na rováši, ale ani jeden si svoje chyby a slabosti nechce priznať. Iste ale nie je pekné, keď ako dlhoročný partner a manžel Patrasovej, ju takto verejne osočuje. Sedem rokov ju ponižoval vzťahom s Gelemovou, ku ktorej tiež nebol veľmi úprimný, keď jej sľuboval rozvod s manželkou a spoločného potomka. Nie je ani celkom jasné, či sa s ňou skutočne rozišiel. Stále ich vídať spolu. Dokonca aj ona sa rozhodla vyjadriť k manželke svojho exmilenca: "Neliečený dlhoročný alkoholizmus a s tým spojená bezohľadnosť zasahuje do života všetkým ľuďom. Nielen najužšej rodine, ale aj tým, ktorí sa chtiac-nechtiac stanú súčasťou".

 Dáda Patrasová si pozornosť verejnosti užíva a na svojom Instagrame má viac ako 30-tisíc sledovateľov:

​Domov k Dáde sa vraj Slováček nevrátil: "To je úplný nezmysel. Čo by som tam robil?". Je potom otázne, čo znamenalo vyjadrenie Aničky, že keď ide za otcom, stretne sa aj s mamou. Nepriznal ani jeho aktivity v záhrade a pri rekonštrukcii domu. "Nič nerenovujem a nič neokopávam... Pokiaľ sa nenechá liečiť, tak sa s ňou vôbec nebavím, to je moja podmienka. Najskôr liečiť, potom sa môže niečo diať, inak nič a koniec," ostro konštatoval, aký má v tomto smere postoj. A neváhal ani spomenúť, že Anička neraz nechala opitú mamu previezť na záchytku. To by už však bola silná káva, ak to Felix neprehnal, alebo neprekrútil. Vie sa však o jej nedávnom úraze hlavy, keď ich dcéra naozaj volala záchranku. Čo sa ale v skutočnosti deje vo vzťahu Dády a Felixa vedia asi len oni, no pekné to nie je.

Súvisiace články

Najčítanejšie