Jasno
14°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Potvrdené! Vondráčková priznala nový vzťah a už je jasné, že TOTO je ten šťastný!
Zdielať na

Potvrdené! Vondráčková priznala nový vzťah a už je jasné, že TOTO je ten šťastný!

Zdroj: youtube/printscreen Nad Vltavou

Už dlhý čas sa špekuluje o tom, či rozvedená Lucie Vondráčková (40) má, alebo nemá nejakého partnera. Ona sama žiaden vzťah doteraz nepriznávala. Len pred pár dňami ale preniklo na verejnosť, že Lucka už predsa len nie je pár týždňov sama a nastalo veľké pátranie, kto je ten záhadný muž. Rýchly výsledok pátrania mnohých prekvapil.

Česká speváčka a herečka Lucie Vondráčková, rozvedená mama s dvomi synmi, už zrejme nemala potrebu svoju novú lásku veľmi tajiť. Nepovažovala ale za nutné o tom verejnosť ihneď informovať, svoje súkromie si pre vlastný pokoj veľmi chráni. Aj tak zrejme až pričasto krútila hlavou nad rôznymi špekuláciami o nej a mužoch. Len za posledný rok ju spájali s viacerými mužmi, čo ona vehementne vždy popierala. Jediní muži v jej živote, ktorých miluje, boli len jej dvaja synovia. No ukázalo sa, že predsa len neboli jediní, s kým speváčka rada trávila svoje chvíle. Kto je už takmer dva mesiace ten šťastný muž, však vyšlo najavo až teraz. Jeho meno nie je verejnosti neznáme.

Keď sa v médiách objavila informácia, že Lucie Vondráčková už nie je single, začali mnohí tipovať, kto by to tak  mohol byť. Keď konečne vyšlo najavo jeho meno, bolo to veľké prekvapenie. Lucie totiž imponujú športovo zdatní muži, čo sa o moderátorovi Petrovi Vojnarovi (45) celkom povedať nedá. Kedysi bol ale populárny ako spevák skupiny T-Boyz, teraz však už dávno patrí skôr k nenápadným televíznym moderátorom. Ani jemu predchádzajúce vzťahy nevyšli, z toho predposledného má aj syna. Na otázku portálu Expres.cz, či je práve Petr jej novým partnerom, sa Lucie konečne priznala.

Takto pred 20 rokmi Petr v červenom tričku lámal srdcia tínedžerkám:

"Pokojne to tak berte," najskôr odpovedala neurčito. Na naliehanie však odpoveď upresnila: "Ale áno, potvrdzujem." Takmer vzápätí sa priznal aj Petr Vojnar. "Áno, je to pravda. Nechcem sa k tomu ale viac vyjadrovať. Mám voľno a som so synom," odpovedal priamo. Iste boli s Luckou už pripravení na to, že sa o ich vzťahu verejnosť a médiá dozvedia. Pre eXtra.cz bol moderátor zdieľnejší. "Môžem potvrdiť, že je to pravda. Netajíme to a ani sme to nikdy netajili," začal s tým, že nie je pravda, že len kryje pravého nového muža Lucky, podnikateľa zo severu Čiech. "Jediné, čo vám k tomu ešte poviem, je to, že nikto nikoho nikomu neprebral, nikto nikomu nezahýbal a je nám fajn. Ďalej by som sa k tomu, s dovolením, nevyjadroval," uzavrel debatu.

Petr sa živí aj ako model:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Petr Vojnar (@petrvojnar)

Napohľad tvorí nová dvojica pekný pár a svojou láskou sa netají. "Áno, je to tak, Petr a Lucka tvoria pár. A vôbec sa to nesnažia skrývať. Už ich veľa ľudí stretlo, ako sa prechádzajú po Prahe a držia sa za ruky," informoval Expres znalý zdroj. Lucie sa vraj s Petrom stretla pri práci a padli si do oka. Aj keď moderátor nie je tak slávny a bohatý ako jej exmanžel, má zas iné prednosti. Vondráčková je materiálne a finančne dobre zabezpečená a teraz túži zrejme najmä po spriaznenej duši. Vojnar je vtipný a pohodový, nehovoriac o tom, že je aj fešák, a to je rozhodne dosť slušný základ na príjmený vzťah.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie