Oblačno
20°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Začína sa jej plniť sen? S TÝMITO ľuďmi v pozadí si môže Meghan trúfnuť kandidovať na prezidentku!
Zdielať na

Začína sa jej plniť sen? S TÝMITO ľuďmi v pozadí si môže Meghan trúfnuť kandidovať na prezidentku!

Archívna reportáž

O tom, že je vojvodkyňa zo Sussexu veľmi ambiciózna žena niet pochýb. Za svojim cieľom si ide húževnato a prekážky zvláda s obdivuhodný sebavedomím. Okolo svojej osoby sa snaží napriek mnohým škandálom šíriť pozitívne PR a v neposlednom rade chce ovplyvňovať aj verejnú mienku. Slúži jej na to aj organizácia Archewell, ktorú založili spoločne s princom Harrym a taktiež jej dobré kontakty na vplyvných ľudí v rodných Spojených štátoch amerických.

Meghan Markle sa iba za niekoľko mesiacov od jej návratu do rodnej zeme zaradila medzi jej top smotánku. Okrem jej účasti v talkšou u Oprah Winfrey, či písania knižiek pre deti, sa však sústredí aj na oveľa vyššie ciele. Spisovateľ Tom Bower prezradil denníku The Sun, že vojvodkyňa zo Sussexu zamieri nielen do amerického kongresu, ale časom aj na tú najvyššiu politickú stoličku v USA sídliacu v Bielom dome.

Tento týždeň oslávi Meghan jubilejných 40 rokov, čo zrejme považuje za zlomový moment v rámci plánov na štart jej budúcej politickej kariéry. Podľa jej osobného životopisca má totiž ambície v najbližších 10 rokoch kandidovať na najvyšší politický post v USA. "Je presvedčená, že jej osud bude stúpať k väčšej sláve a bohatstvu," to pred jej stredajšími okrúhlymi narodeninami prezradil Tom Bower. Podľa neho by Meghan mohla využiť svoje konexie s vysokopostavenými osobami na to, aby podporila svoje politické sny. Pri pohľade na jej život po prekročení štyridsiatky Bower napísal s otáznikom: "A čo ďalších 40 rokov? Keď Harry skončí s propagáciou svojich kníh, spustí Meghan vlastnú globálnu kampaň a zapojí sa do víru bahna americkej politiky? Tak ako zviedla kráľovskú rodinu, zláka kalifornských mocných, aby prostredníctvom priateľstva s americkou viceprezidentkou Kamalou Harris a Obamovcami presadila svoje vlastné politické ambície do Senátu a možno aj ďalej?" 

Meghan si za krátky čas plnenia kráľovských povinností pocestovala mnoho krajín a urobila si skvelú reklamu:

​Meghan by sa podľa neho mala v najbližších 10 rokoch politicky angažovať v rôznych funkciách, aby na ich konci bola zrelá kandidovať za prezidentku USA. "S podporou demokratických krstných rodičov Clintonovcov a Obamovcov by Meghan nemala mať veľké problémy s nomináciou na jednu zo 40 kongresmanov štátu vyslaných do Washingtonu," napísal Bower. Myslí si, že ak sa Kalifornčania vydajú spolu s ňou na krížovú cestu za dobrom a zvolia ju ako ich zástupkyňu do kongresu na dve funkčné obdobia, môže tak upevniť svoje politické korene. Potom už bude mať navrch. "Ak sa uvoľní jedno z dvoch kresiel v Senáte štátu a ona zvládne toto remeslo, žena zmiešanej rasy by mala byť silným kandidátom," trúfalo vykresľuje jej osud ďalej s tým, že by sa mohla uchádzať aj o post guvernérky štátu Kalifornia a po jeho získaní by jej kroky mohli viesť priamo ku kandidatúre na prezidentský úrad.

Meghan má podľa životopisca skutočne vysoké ciele, herecká kariéra jej veľmi nevyšla, a tak vraj skúsi svoje šťastie v politike:

Otázkou podľa Bowera je, či má dostatočnú výdrž. O jej odvahe a sebadôvere ale nepochybuje. Bude sa musieť ešte ale veľa učiť. Na oslavu svojich 40. narodenín údajne pozvala 65 hostí a iste nebudú medzi nimi chýbať okrem priateľov a rodiny aj vplyvné osoby. O organizáciu sa vraj postará na radu Oprah špičkový profesionál Colin Cowie, ktorý organizoval party pre celebrity ako sú Jennifer Aniston, Tom Cruise či Kim Kardashian. Harry údajne objednal tortu od miestneho pekára a oslava bude podľa Mirroru nenápadná. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie