Polojasno
14°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Tak predsa sú spolu?! Patrasovej neverný manžel s ňou trávi celé dni a TOTO majú spolu v pláne!
Zdielať na

Tak predsa sú spolu?! Patrasovej neverný manžel s ňou trávi celé dni a TOTO majú spolu v pláne!

Archívna reportáž

Zdá sa, že česká herečka a speváčka Dáda Patrasová stále nevzdáva svoj boj o získanie svojho neverného, ešte stále však právoplatného manžela. Ako to má však známy hudobník Felix Slováček vo vzťahu s ňou, je však naozaj otázne. Hoci sa rozišiel po siedmich rokoch s o polovicu mladšou milenkou Lucií Gelemovou, sú stále v kontakte a v byte s jej menovkou vraj aj každú noc prespáva. Kde je počas dňa, prezradila jeho manželka a potvrdila aj dcéra.

Nedávno sa Dáda Patrasová (65) pochválila novým plánom na vystupovanie pred verejnosťou a fanúšikmi. Okrem nej by sa mali na pripravovanom programe podieľať svojou účasťou takmer všetci rodinní príslušníci, vrátane manžela Felixa Slováčka (78) a ich detí Felixa a Aničky. Ako priniesol denník Blesk.cz, z tohto jej nápadu sa ako prvý potešil syn Felix, a vraj sa rád sa do projektu zapojí. Všetko tiež nasvedčuje tomu, že sa pridá aj jeho otec a Dádin manžel Felix.

​Felix Slováček údajne už jednal ohľadom pripravovaného projektu aj s jeho producentom Tomášom Ságlom. O tom, ako si predstavuje tento svoj rodinný projekt Dagmar Patrasová, prezradila spomínanému denníku. "Bolo by to niečo ako S Dádou zpíva celá rodina. Predstavenie by sprevádzal manželov Big Band, dcéra Anička by zaspievala, syn Felix by hral a spieval. No a moderovania by sa ujala Felixova dcéra s prvého manželstva René. Myslím, že by sa to nám, a aj publiku, mohlo veľmi páčiť," s nadšením porozprávala Dáda, ako hlavná duša programu. 

Pamätáte si Dádu ešte ako hviezdu detských televíznych programov? Pripomeňte si ju v krátkom videoklipe:

Podľa všetkého Felix Slováček ako tak s Dádou vychádza. Každodenne vraj trávi v ich dome, ktorý dáva konečne do poriadku, celý deň a odchádza až na večer do bytu, ktorý prenajal až do septembra na meno Gelemovej. Ona je už údajne v Českých Budějoviciach, odkiaľ pochádza, ale Felixovi je ľúto nechať byt prázdny, keď za neho musí ešte dva mesiace platiť prenájom. "Rekonštruujeme nejaké miestnosti, tak dozerá na remeselníkov. Doteraz chudák plel aj záhradu, ale ja už som zohnala dve záhradníčky, ktoré nám to tu dajú dohromady a snáď sa budú potom aj starať," prezradila spokojná Dáda.  

Dáda nielenže vyzerá na svoj vek výborne, navyše prekypuje aj energiou, ktorú plánuje zúročiť v pripravovanom rodinnom prijekte:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dáda Patrasová (@dadapatrasova_oficialni)

​S manželom sa teda pustili do spoločnej práce. Svojho času sa sťažovala, že Felix o dom a jeho opravu už nejaví záujem a sama si na to netrúfla. Časy sa však zrejme menia. "Manžel je tu od rána do večera. Pokiaľ teda neustále neodchádza na nejaké pracovné schôdzky a obedy. Často odíde a zas príde, až niekoľkokrát denne. Je to workoholik," s úsmevom konštatovala Dáda.

"Otcovi občas s niečím pomáham, a keď idem za ním, tak sa vidím aj s mamou," nepriamo potvrdila otcovu prítomnosť v dome dcéra Anička (25). To nasvedčuje tomu, že rozhádaní manželia už spolu dokážu komunikovať a aj spolupracovať. Nie je preto vylúčené, že Patrasovej vyjde aj jej rodinný projekt, kde bude mať celú rodinu pospolu a od toho je už azda len krôčik aj k obnoveniu plnohodnotného manželstva.

 

Súvisiace články

Najčítanejšie