Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Moderátor Honza Musil a jeho partner sa tešia na bábätko! Bude to už štvrtý prírastok!
Zdielať na

Moderátor Honza Musil a jeho partner sa tešia na bábätko! Bude to už štvrtý prírastok!

Zdroj: Instagram/HM

Sympatický český moderátor Honza Musil sa pred pár dňami na sociálnej sieti popýšil dobrou správou. Nie vždy mu bolo počas posledného roku a pol do smiechu kvôli zlomenej chrbtici po nehode, s ktorej bolestivými následkami statočne bojuje. Na lepšej nálade mu nepridal ani nedávny skon jeho netradičného domáceho miláčika, potkana s rozkošným menom - Pán Pantoflíček. Avšak smutné obdobie prelomila správa od jednej z jeho dvoch dcér.

Obľúbený český moderátor Honza Musil (54) sa dočkal radostnej správy od jeho mladšej dcéry Veroniky. Tá je tri roky po narodení prvorodeného synčeka Jakubka opäť v očakávaní. Honza sa tak o pár mesiacov stane už štvornásobným dedom.

​To, že Honza Musil žije už od roku 2016 v registrovanom partnerstve s o dvadsaťtri rokov mladším partnerom Jakubom Bialým nie je žiadne tajomstvo. Svojou sexuálnou orientáciou sa od samého začiatku netajil ani exmanželke, s ktorou má dve deti a dodnes majú všetci výborné vzťahy. Obe jeho dcéry sú už dospelé a každá má svoju vlastnú rodinu. Staršia dcéra stihla porodiť dve dcéry a mladšia jedného syna. Aké pohlavie bude mať jej očakávané druhé dieťa, ešte neprezradila. O rodinnom živote dcér Lucie a Veroniky občas hrdý otec niečo napíše aj na sociálnu sieť. Najmä, ak sa to týka nejakej radosti, ktorú prežívajú. 

Honza sa stal poprvýkrát starým otcom už v roku 2016:

"Veľmi sa tešíme a hlavne pokojný priebeh materstva a zdravíčko! Tých, čo Verunku milujú, okolo seba nastávajúca mamička má," napísal na sociálnu sieť. Veronika je už tri roky mamou syna Jakubka a azda by aj privítala, keby sa jej narodila dcérka do páru. Ale iste je najdôležitejšie, aby bolo bábätko zdravé, či už dievča alebo chapec. Z dvoch dcér, zo Sáry a Viktórie, sa zase raduje jej staršia sestra Lucie. Moderátor sa so svojím partnerom Jakubom vždy tešia z návštevy jeho vnúčat. V ich spoločnom domove sa hneď všetko rozjasní pozitívnou energiou a ani chlapi neodolajú potešeniu z detských hlášok a hier. Honza si veľmi váži, že mu osud doprial deti, aj vnúčatá. Nie každému je to dopriate, najmä v prípade homosexuálov, ktorí majú cestu k potomkom značne komplikovanejšiu.

Pyšný otec a starý otec Honza so svojou mladšou dcérou Verunkou, ktorá mu už o pár mesiaocv privedie na svet už štvrté vnúčatko:

Honza má ale aj ďalší dôvod na radosť, údajne totiž dostal ponuku na moderovanie novej relácie. Sám by mal prísť ale s nápadom, o čom bude. Má teda celé leto o čom premýšľať. Aspoň sa tak veľmi nesústredí na bolesti chrbta, ktoré sa ozývajú pri každej zmene počasia. "Viem, že neovplyvním počasie, že môj stav je na neho napojený. Viem, kedy to na mňa príde," zveril sa pred časom denníku Extra.cz a priznal, že je rád, že po ťažkom úraze vôbec žije a chodí. "Nezúfam si, že som mal predtým ľahší život. Taký nie som. Žijem prítomnosťou a nevraciam sa do histórie. Iba si niekedy zanadávam," priznal sa osudom skúšaný moderátor, ktorý sa ale, našťastie, na nedostatok radosti a lásky nemôže sťažovať, aj vďaka vnúčatkám.

Súvisiace články

Najčítanejšie