Zatiahnuté
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Hororové chvíle slávneho speváka! Bol v aute so synom, keď začalo za jazdy horieť!
Zdielať na

Hororové chvíle slávneho speváka! Bol v aute so synom, keď začalo za jazdy horieť!

Zdroj: instagram/TA

Ten atraktívnejší z dvojice kedysi veľmi slávnej hudobnej skupiny Modern Talking, Thomas Andres (58), zažil nedávno veľký šok. Keď sa viezol v aute spolu s jeho jediným synom Alexandrom (19) po ich obľúbenej Ibize, došlo k nehode. Spevákove luxusné terénne auto začalo počas jazdy horieť. Len vďaka jeho duchaprítomnosti unikol spolu so synom tomu najhoršiemu. Doteraz sa z toho spamätáva.

Niekdajšiemu lámačovi sŕdc, tmavovlasému Nemcovi Thomasovi Andresovi z dua Modern Talking zrejme nikdy nenapadlo, že aj príjemná jazda jeho luxusným terénnym autom so synom po malom španielskom ostrove, ktorý je dlhé roky jeho druhým domovom, môže ohroziť ich život. V tejto turisticky obľúbenej destinácii, najmä medzi Nemcami, trávi už roky svoj voľný čas. Má tam svoju haciendu a spolu s manželkou a synom trávi na tomto mieste niekoľko mesiacov v roku. 


Skutočne nepríjemný a traumatizujúci zážitok emotívne opísal Andres pre nemecký magazín Bild. "Bol som vonku so synom a zrazu plynový pedál nereagoval. Zišli sme z hlavnej cesty do vchodu do nehnuteľnosti, z kapoty sa dymilo a o tri minúty neskôr bolo auto v plameňoch," uviedol spevák šokujúce skutočnosti. Zrejme netušil, čo a najmä prečo sa s autom počas jazdy udialo, keď to takto dramaticky dopadlo. Isté je, že len vďaka jeho duchaprítomnosti v spojení so šťastím to neskončilo oveľa horšie.

Pripomeňte si jeden z najväčších hitov dua Modern Talking:

Jediné, čo mohol spevák s istotou tvrdiť, je v jeho vyhlásení na Instagrame. "Faktom je, a som za to veľmi šťastný, že sme mali obaja poriadnych anjelov strážnych," zdôveril sa s vďačnosťou Anders. Nezabudol sa ani poďakovať miestnej polícii a hasičom, ktorí boli po jeho ohlásení nehody rýchlo na jej mieste. Zatiaľ však nie sú známe výsledky odbornej expertízy. V rámci podrobnejšieho opisu udalosti spevák uviedol, že sa z kapoty auta najprv začalo dymiť. "Vnútri auta bol cítiť nepríjemný zápach a plynový pedál prestal fungovať. Autom sme zišli z cesty a čo najrýchlejšie sme ho opustili," konštatoval Anders.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Thomas Anders (@thomasanders_official)

Nasledujúce minúty boli zrejme rozhodujúce pre záchranu jeho a synovho života. "Behom pár minút bolo auto celé v plameňoch a my sme sa v podstate mohli len bezmocne prizerať," uviedol spevák ďalej vo svojom opise nehody. To už boli našťastie obaja mimo auta. Thomas Anders uviedol najpravdepodobnejšiu hypotézu dramatickej poruchy. "Existuje podozrenie na skrat, ktorý v dôsledku tepla spôsobil požiar. Napokon, je to ale len auto! Ľudia počas povodňovej katastrofy sú na tom oveľa horšie," konštatoval s pokorou spevák, pričom narážal na nešťastie, ktoré v tom čase postihlo jeho krajanov v Nemecku, keď prišli mnohí o celý majetok a, žiaľ, aj o život.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Thomas Anders (@thomasanders_official)

Súvisiace články

Najčítanejšie