Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Valábik a jeho špeciálna depilácia hrudníka! To muselo príšerne bolieť!
Zdielať na

Valábik a jeho špeciálna depilácia hrudníka! To muselo príšerne bolieť!

Zdroj: instagram/BV

Hokejista a čerstvo už bývalý policajt Boris Valábik patrí rozhodne do TOP 10 slovenských mužských sexidolov. Chlap ako hora s večne dokonalým účesom, perfektne oblečený, slušne zabezpečený a ešte k tomu aj vtipný - nečudo, že sa z neho pomaly ale isto stáva aj influencer. No je to už pár mesiacov, čo je pre neho všetko vymenované druhoradé. Na prvé miesto sa nekompromisne predrala jeho malá princezná.

Rodený Nitrančan, 35-ročný Boris Valábik, síce v hokeji veľa vody nenamútil, najmä čo sa týka úspechov v zámorskej NHL či v reprezentačnom drese, no pre svoju výrečnosť a nepochybne aj mimoriadne atraktívny vzhľad sa aj tak stal jedným z najznámejších hokejistov - ako spolukomentátor. V súčasnosti je z neho už aj spolumoderátor vlastnej šou v garde s Mariánom Gáboríkom, no hokej a televízia nie je to jediné, čo týchto dvoch fešákov spája. Obaja sú už otcami a obaja majú dcérky.

Takmer presne k narodeninám dostal tento rok vo februári Valábik od svojej krásnej manželky Lucky ten najkrajší darček. Stali sa rodičmi malej Viktórie.

Valábik sa ukázal ako tajný hosť aj v jojkárskom Inkognite:

Od toho momentu je jeho psík Monty, ktorý bol dovtedy hviezdou Borisovho Instagramu a netají sa tým, že ho miluje pomaly ako syna, až na treťom mieste - za paničkou Luciou a malou Viki. Dievčatko má už pol roka a ocka má omotaného okolo prsta. Ako je jasné z najnovšej spoločnej fotky, Boris jej strpí skutočne čokoľvek.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Boris Valábik (@borisvalabik)

"Ranné trhanie chlpov je skutočne celkom nepríjemná záležitosť. Ale otec pri dcérke strpí aj to," napísal Valábik k vtipne fotke so skutočne zúfalo bolestným výrazom v tvári. Jeho dievčatko mu tam nemilosrdne kmáše porast na hrudi a všetci rodičia s ním iste súcitia - najmä mamy to dobre poznajú v prípade vlasov, s ktorými bábätká obvykle nemajú zľutovanie. No zažíva to aj Boris, ktorý má šticu hodnú šticovania. A nielen to - ukázal už aj nohu v oku, či iné "výčiny", ktoré na ňom rozkošne pácha dcérka. No ako je zjavné, otecko Boris je totálne zamilovaný a Viki si s ním môže robiť čo len chce. A presne tak to má byť - po odchode z policajného zboru sa jej teraz môže navyše skutočne venovať naplno, čo iste oceňuje aj manželka Lucia.

Súvisiace články

Najčítanejšie