Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Hviezda českých rozprávok v obrovských problémoch! Neuveriteľných 16 exekúcií!
Zdielať na

Hviezda českých rozprávok v obrovských problémoch! Neuveriteľných 16 exekúcií!

Zdroj: youtube/screenshot Počítaní oveček

Keď sa povie meno Žaneta Fuchsová, väčšina ľudí by asi len tápala. V skutočnosti si ale len málokto z dospelých  z detstva nepamätá detskú filmovú hviezdu známu z filmov Lucie, postrach ulice, či Chobotničky z II. patra. Vo filmoch hrala od svojich 5 rokov celých desať rokov, ale v dospelosti ju už vidieť veľmi nebolo. Pred pár rokmi vyšlo najavo, že pre dlhy na jej meno uvalili viacero exekúcií, ktoré sa vyšplhali na zhruba milión českých korún.

Nie vždy je výhodou byť známou osobou. Presvedčila sa o tom aj kedysi veľmi obľúbená detská herečka Žaneta Fuchsová (49), píše portál ahaonline.cz. Zrejme, aby ju primäli k splateniu dlhov, informovali veritelia o jej podlžnostiach aj médiá. Jej finančné problémy sa verejne prepierali ešte na jeseň v roku 2015, ale doteraz vraj bývalá televízna hviezda nič neriešila. V rámci 16 exekúcií tak jej dlhy narástli o úroky z omeškania na milión českých korún. Fuchsová zdôvodňuje ich neplatenie nevedomosťou. "O ničom neviem. Jediné, čo mi napadá, že to súvisí s finančnými problémami môjho bývalého manžela, s ktorým už nie som. A ten náš rozchod nebol práve ružový," tvrdila bývalá herečka.

Vraj sa obráti na právnikov, aby všetko presne zistili a riešili. Čo však poprieť nemohla, je znalosť o dlhu za nájomné. "V bývalom byte bola písaná nájomná zmluva na manžela Zdeňka Tomáška. Áno, boli tam nejaké problémy, ale riešil ich manžel a žila som v tom, že je to všetko doriešené," vyhovárala sa Fuchsová ešte pred pár rokmi. To však poprel majiteľ bytu. "Tá pani je pekná klamárka! Dlh začal vznikať v dobe, keď tam bývala sama," tvrdil zas Blesku tento muž s tým, že ho dlžníčka uisťovala, že po vyriešení majetkového vyrovnania v rámci rozvodu všetko zaplatí, a tak ju v byte nechal bývať aj ďalej.

Pripomeňte si Žanetu v jej najslávnejšej postave:

Podľa najnovšieho zistenia Aha! Žaneta Fuchsová nič pre vyriešenie dlhov neurobila. Nazreli do centrálnej evidencie dlhov a na ňu uvalených neuveriteľných 16 exekúcií tam stále svieti. Zaslali jej preto správu s otázkou, prečo sa jej nedarí riešiť tieto dlhy. "Ospravedlňujem sa, ale s médiami nehovorím," odpovedala im stručne, ale jasne. Podľa registra bývalá herečka nevlastní žiadnu nehnuteľnosť. Ako adresu uvádza úrad mestskej časti Praha-Lysolaje, čo obvykle využívajú ľudia bez domova. Nevie sa ani presne, čím sa teraz živí, či ešte pracuje vo filmovom štúdiu ako asistentka a pomocná režisérka. Ako herečka sa naposledy objavila v seriáli Rodinná pouta v roku 2005.

Je však zaujímavé, prečo podľa Blesku ešte v marci roku 2016 podľa centrálnej evidencie exekúcií bola proti nej vedená už len jedna exekúcia na čiastku 81 856 českých korún. Vtedy na otázku, ako sa jej podarilo získať peniaze na zaplatenie väčšiny dlhov, neodpovedala. "Ospravedlňujem sa, ale nebudem sa k tomu vyjadrovať," vyjadrila Fuchsová svoj postoj. Na svoje súkromie má iste aj táto verejne známa osoba právo a niet pochýb, že jej musí byť verejné prepieranie nepríjemné. Ak ju to ale motivuje, aby sa dostala zo zjavne veľkých finančných problémov, bolo by to ideálne.

Súvisiace články

Najčítanejšie