Polojasno
13°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Riešili biznis dávno pred odchodom od kráľovskej rodiny?! Zamestnanci Meghan a Harryho šokujú odhalením!
Zdielať na

Riešili biznis dávno pred odchodom od kráľovskej rodiny?! Zamestnanci Meghan a Harryho šokujú odhalením!

Archívna reportáž

Pomaly sa začínajú dostávať na povrch dôverné informácie o skutočnostiach ohľadom utajovaných aktivít vojvodov zo Sussexu. Ukazuje sa, že tento, podľa ich slov, v kráľovskej rodine diskriminovaný a ukrivďovaný párik, nie je až taký nevinný, ako sa prezentuje. O tom, že sa im oplatí odísť do USA, vedeli ešte počas ich pobytu na britskom kráľovskom dvore. V tajnosti totiž pripravovali zmluvy o budúcej spolupráci, čo neuniklo niektorým ich zamestnancom.

Aj keď manželský pár Sussexovcov by nemal v čase ich pôsobenia v monarchii v pozícii reprezentujúcich starších členov využívať svoje privilégia na komerčné účely, nerešpektovali to. Aspoň podľa uniknutých informácii priamo z okruhu ich zamestnancov všeličo bolo inak, ako by malo byť podľa pravidiel kráľovského paláca. "Sú to dobrí ľudia, pre Meghan a Harryho chceli len to najlepšie, lenže niektoré tajomstvá vojvodov sú natoľko výbušné, že by vyhodili do povetria ich starostlivo premyslený plán o obetiach monarchie," prezradil pre portál Daily Mail zdroj z paláca o niekdajších zamestnancoch vojvodov zo Sussexu.

Dá sa predpokladať, že za týmito komerčnými aktivitami stála najmä Meghan, zvyknutá z amerických, najmä hollywoodských pomerov speňažovať všetko, čo sa dá. Iste bola pre americkú streamovaciu spoločnosť zaujímavá aj preto, že je ich občianka. Nedbala pritom na zaužívané pravidlá paláca a zjavne sa tieto plány zapáčili aj Harrymu, no asi si pritom dostatočne neuvedomovali, že ich sledujú oči ich služobníctva. Nakoniec, je to aj náplň ich práce, aby boli poruke svojim pánom a plnili ich priania a potreby.

Je to už vyše rok a pol, čo Harry a Meghan šokovali verejnosť:

"Niektorí z týchto zamestnancov napríklad vedeli o komerčných rozhovoroch manželov v dobe, keď boli stále plnohodnotnými členmi monarchie. Robili si cestičku k miliónovým zárobkom dávno predtým, než bol plánovaný megxit zverejnený," priznal zdroj z paláca. Je možné, že sa párik vojvodov spoliehal na ich loajalitu, čo sa im doteraz potvrdzovalo. Najmä princ Harry si mal ale uvedomiť, aké neférové je využívať svoje postavenie, aby získal finančné výhody. Dobre vedel, že  v tomto smere porušuje prísne pravidlá monarchie. Je ale dávno zjavné, že pre manželku je schopný urobiť všeličo.

​Harrymu muselo byť jasné, že ak prijmú ponuku Netflixu na 150 miliónov, aby spolu s Meghan vytvárali pre túto streamovú spoločnosť programy pre mládež a deti, nemôžu zostať na britskom kráľovskom dvore. Pár mesiacov po pôrode ich syna z Británie odišli a začali žiť svoj americký sen. Okrem Netflixu podpísali mnohomiliónovú zmluvu aj so Spotify, aktuálne aj s vydavateľstvom, aj viaceré ďalšie. Založili si spoločnosť Archewell Inc. s cieľom okrem dobročinnosti ovplyvňovať aj mienku verejnosti. Nečudo, že sa v ich rebríčku dostali medzi najvplyvnejších ľudí sveta, no zdá sa, že cesta k tomu nebola celkom fér.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie