Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
O týždeň bude známa víťazka súťaže Miss Slovensko! Rozhodne o nej napríklad aj Cibulková!
Zdielať na

O týždeň bude známa víťazka súťaže Miss Slovensko! Rozhodne o nej napríklad aj Cibulková!

Finále 26. ročníka súťaže krásy Miss Slovensko 2021 sa uskutoční už v sobotu 7. augusta. V priamom prenose ho bude vysielať televízia JOJ, ako je už tradíciou.

Finálový večer prestížnej súťaže Miss Slovensko je vždy tak trochu udalosť roka a tomu musí zodpovedať aj program šou. Azda najväčšia zodpovednosť leží na pleciach dvanástich krásavíc, no poriadne sa zapotí, okrem režiséra a riaditeľa súťaže, aj moderátor slávnostného galavečera.

Ako prezradil Michael Kováčik, riaditeľ súťaže Miss Slovensko, v tomto prípade opäť stavili na overenú kartu - večerom bude sprevádzať absolútny profesionál, Libor Bouček. Pomerne čerstvý otec obdivuje naše krásky a samotná súťaž je jeho srdcovkou. No ešte stále nie je ten najdôležitejší, kto sa objaví na pódiu.

"V prvom rade nás čaká 12 krásnych slečien, ktoré sa na finále pripravujú a túto nedeľu nám začína sústredie. Máme posledné fittingy, choreografiu, nácvik, aj na postavenej scéne, čaká nás teda dosť náročný týždeň," prezradil riaditeľ súťaže. Okrem prehliadky v modeloch zvučných značiek sa môžu diváci tešiť aj na defilé v plavkách. "Myslím, že to k tomu patrí a dievčatá sú naozaj krásne, pracujú na postave, pracujú na sebe a je to súčasťou miss," zhrnul jednoznačne Kováčik.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Miss Slovakia (@missslovensko)

Opäť bude súčasťou večera aj talentové číslo, keď sa bude môcť každá súťažiaca predviesť v tom, čo jej skutočne ide. Dominika Cibulková, Petra Ficová, Lukáš Kimlička a ďalšie známe osobnosti budú ako porotcovia rozhodovať o tom, ktorá dostane korunku krásy. V sobotu 7. augusta večer už bude známe, ktorá z tuctu vybraných finalistiek bude tá naj.

Súvisiace články

Najčítanejšie