Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Dokonalý chrup a predvádzacie móla! To chce skombinovať finalistka Miss Slovensko s číslom 9, Barbora Matejková!
Zdielať na

Dokonalý chrup a predvádzacie móla! To chce skombinovať finalistka Miss Slovensko s číslom 9, Barbora Matejková!

Už v sobotu 7. augusta sa bude konať veľké finále súťaže krásy Miss Slovensko 2021. Ostáva predstaviť už posledné štyri finalistky. Číslo 9 bude niesť na hrudi mladá žena, ktorá ide za svojím snom už od detstva.

Finalistka s číslom 9 sa volá Barbora Matejková, má 19 rokov a je z Trenčína. Má za sebou čerstvo maturitu "bez maturity", ako mnoho jej rovesníkov. No rozhodne len minimum jej rovesníkov trávi letné prázdniny v zubnej ambulancii.

Barbora Matejková si našla na leto skutočne neobvyklú brigádu. "Pracujem v zubnej ambulancii s lekárkou a prihlásila som sa na vysokú školu, na dentálnu hygienu," prezradila svoju víziu budúcnosti blondínka, ktorá sa chce ľuďom starať o dokonalý úsmev.

Pozrite si, čo čaká nádejné missky vo finále:

​Okrem zubov má srdečný vzťah aj k športu, ku ktorému ju viedli rodičia už odmalička. "Milujem hory, naše slovenské Tatry, veľmi rada chodím na túry," hovorí Matejková o svojej záľube a pridala aj informáciu o bedmintone, v ktorom reprezentovala aj školu. Barbora je z dvojičiek, no po svete nechodí jej podobná krásavica, má totiž brata.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ??????? ????????á (@matejkova_barbora)

Nádejná miss prezradila, že aj ona patrila medzi dievčatká, ktorá sa odmalička predvádzali, milovali šaty aj mamine topánky. Chcela to skúsiť aj v modelingu. "Bola som aj v jednej agentúre, ale chýbalo mi pár centimetrov, aby som sa mohla stať modelkou. Vtedy som si povedala, že miss je možno taká cesta, kde nebudú také prísne kritériá na výšku, tak som si povedala, že to skúsim," uzavrela dievčina s číslom 9. Pokus sa vydaril, teraz už len musí počkať pár dní, aby bolo jasné, či bude ocenený aj korunkou.

Súvisiace články

Najčítanejšie