Polojasno
11°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Rozhodne o ich láske Anička Slováčková? Šokuje názorom na vzťah rodičov, Felixa a Dády!
Zdielať na

Rozhodne o ich láske Anička Slováčková? Šokuje názorom na vzťah rodičov, Felixa a Dády!

Archívna reportáž

Manželstvo slávneho páru, hudobníka Felixa Slováčka a Dagmar Patrasovej, sa už dávno otriasa v základoch, k rozvodu však nepristúpili. Každý má zrejme iný dôvod, prečo chce tento štatút zachovať. No hoci sa nedávno  Slováček rozišiel s dlhoročnou milenkou Gelemovou, k manželke sa späť nenasťahoval. Obaja sú ale neustále pod drobnohľadom verejnosti, ľudia čakajú, či predsa len nedôjde k nejakému obratu. Ich dcéra Anička ku "kauze" vzťahu rodičov zaujala zaujímavý postoj.

Zatiaľ čo si obstarožný hudobník užíval sedem rokov po boku mladej milenky, jeho manželka Dagmar touto neverou, pochopiteľne, trpel. Až tak, že sa stala verejným tajomstvom aj jej záľuba v alkohole. To jej vyčítal Felix a upozorňovala rada na to aj jeho milenka. Slovné prestrelky na sociálnych sieťach medzi ňou a Dádou nemali konca kraja, nečudo, že vzťah medzi týmito dvomi je výrazne nenávistný. No Gelemová má zrejme Slováčka stále omotaného okolo prsta, ani po rozchode nedokáže byť tento seladón bez nej. Dáda sa tvári rezignovane a na rozptýlenie chmúrnych myšlienok volí pobyty pri mori. Po júnovom pobyte v Španielsku teraz ide za svojim talianskym priateľom Vitom.

Dcéru rozhádaných rodičov Aničku, zastihol portál Expres.cz pri otváraní obchodu s obuvou a využil túto príležitosť na rozhovor s ňou. Otázky sa točili hlavne okolo manželstva rodičov a rozchodu jej otca s milenkou Gelemovou. Na svojho otca si Anička zrejme veľmi potrpí, ako to už u dcér často býva. "Mne ide o to, aby bol otec šťastný. Nedá sa povedať, či ma jeho rozchod potešil, alebo netešil, je mi to asi jedno. Chcem, aby bol v poriadku, aby bol zdravotne v pohode. Tým je to pre mňa uzavreté, či bude s tou pani, alebo s niekym iným," vyjadrila sa na margo svojho záletného otca. Kedysi pritom ale pre jeho milenku veľa pekných slov nemala.

Počas Aničkinho boja s rakovinou vznikla aj táto silná pieseň:

Anička Slováčková má dosť svojich starostí, aj preto sa už radšej nedobrým vzťahom rodičov nechce veľmi zaoberať. "Myslím si, že už je to tak rozbité, že nie je nutné za každú cenu skladať veci, ktoré nefungujú," prekvapujúco reagovala. "Pred rokom som si povedala, že sa nebudem stresovať vecami, ktoré nedokážem zmeniť. Už sa nebudem stresovať dospelými ľuďmi, ktorí žijú tak, ako žijú," dodala na vysvetlenie s dospelejším chápaním, ako prejavujú jej rodičia. Aničke zrejme v mene zachovania zdravia nezostáva nič iné, ako sa so situáciou so vzťahom rodičov zmieriť.

​Ako jej, tak ani bratovi však vzťahy tiež veľmi nevychádzajú. Anička žije teraz single vo svojom peknom podkrovnom byte v Prahe. Posledné roky mala vážne problémy so zdravím a lekári jej diagnostikovali závažnú diagnózu. Našťastie sa ukazuje, že sa z rakoviny prsníka po liečbe a operácii dostala a teraz potrebuje hlavne relaxovať a tešiť sa zo života. Dokonca sa stihla zbaviť aj zbytočných kíl navyše a vyzerá veľmi dobre. Snáď si onedlho nájde aj ona niekoho, s kým bude žiť spokojne a nebude pokračovať v smutnej ceste svojich rodičov.

Súvisiace články

Najčítanejšie