Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Jágrova priateľka šokuje! Neohrozuje drastickou diétou len na vode a čaji svoje zdravie?!
Zdielať na

Jágrova priateľka šokuje! Neohrozuje drastickou diétou len na vode a čaji svoje zdravie?!

Archívna reportáž

Leto je ideálne obdobie na rôzne diéty. V záhradách je dostatok rôzneho ovocia a zeleniny a v horúcich dňoch sa ani nežiada veľa jesť. Samozrejme, je otázne, či nie je ešte lepšie viac sa hýbať, alebo úplne ideálne stravu a pohyb skombinovať. Leto ponúka naozaj široké možnosti na pohybové aktivity. Nová priateľka Jaromíra Jágra (49) sa ale rozhodla pre hladovku.

Dominika Branišová (27) je pekná mladá žena a napohľad jej naozaj nemožno vytknúť žiadne kilo navyše. To si ale zrejme ona sama nemyslí. Po takmer mesiaci, ktorý strávila v zahraničí, sa necítila celkom v pohode. Najskôr bola s Jágrom v španielskej Marbelle, potom si užívala talianske more s partiou desiatich priateľov. Ako sa patrí na dovolenke, aj ona si dopriala hojnosť všetkého, vrátane dobrého jedla. Pochutnávala si aj na takých dobrotách ako je pizza a zmrzlina a to sa na jej figúre odrazilo, ako tvrdí pre Super.cz.

Ako priateľka českého hokejového "boha" sa ani Dominika nevyhla skúsenosti s rôznymi nepeknými narážkami od neprajníkov. Iste jej záleží na tom, aby aj v očiach Jaromíra Jágra bola tá naj. S oblinami sa preto rozhodla tvrdo zatočiť a rozhodla sa pre radikálnu diétu. "Žiadne jedlo, iba čistá voda a bylinkové čaje. Takmer mesiac vkuse som bola v zahraničí, kde samozrejme nie vždy je možnosť a chuť dodržiavať životosprávu tak, ako by si človek predstavoval. Preto som sa rozhodla si dať očistu ako tela, tak aj hlavy," zverila sa Dominika so svojím plánom na sociálnej sieti.

Takto reagoval Jágr na tvorivosť istého muzikanta na tému vzťahu s Dominikou:

Táto náročná očista ale, našťastie, trvala len dva dni. "Je neuveriteľné, ako je ľudské telo prispôsobivé. Najhorší je moment, keď sa telu minú cukry a musí začať brať energiu z tukov. Potom už je to, aspoň pre mňa, pohoda. Hlad zmizne, mám kopu energie a čistú hlavu. Všetko má svoje pravidlá. A aj následný jedálniček je dôležitý, aby si človek skôr neublížil," pridala na sociálnu sieť aj dobré rady. Zrejme má s týmto typom diéty dlhodobé skúsenosti. Nie je to však nič prekvapujúce, keďže sa živila modelingom, kde sú diéty až priam hladovky samozrejmosťou, aj keď mnohé z modeliek to nerady priznávajú.

Jágr s Dominikou tvoria už vyše roka pár:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jaromír Jágr (@jj68jaromirjagr)

Pokiaľ snaha o štíhlu líniu neprejde do anorexie, či bulímie, nie je na nej nič tak zlé a môže byť pre telo a myseľ aj prospešná. Dominika si verí a obhajuje sa tým, že so zdravím nehazarduje, dodržiava vraj rozumné pravidlá. Iste by sa ani Jágrovi, ktorý si potrpí na dobré jedlo, nepáčilo mať pri sebe hladujúcu trosku. Obaja sa našťastie venujú športovým činnostiam, kde tiež spália kopu kalórií. Aj počas ich spoločnej dovolenky v Marbelle si vraj dopriali veľa pohybu. "Odpočívali sme, ale zároveň sme chodili dvakrát denne do fitka," prezradila po dovolenke Jágrova láska. Zdá sa preto, že o jej zdravie sa naozaj netreba báť, naopak, možno inšpiruje aj ďalších.

Súvisiace články

Najčítanejšie