Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Na druhé dieťa môžu Matušovci zabudnúť! Lekári im to zakázali!
Zdielať na

Na druhé dieťa môžu Matušovci zabudnúť! Lekári im to zakázali!

Zdroj: Instagram/LP

Nie každému manželskému páru je dopriate potešenie z vlastných detí. Čerství manželia Bohuš Matuš (47) a Lucie Matušova (18) už jedno dieťa majú, dcérka sa im stihla narodiť ešte pred sobášom, no netaja sa tým, žeby radi pridali do rodinky ďalšie prírastky. No Lucie absolvovala koncom júna nepríjemnú operáciu pruhu a lekári sa k týmto plánom vyjadrili jasne.

Po pôrode, ktorý mal vraj ľahký priebeh, mladučká, vtedy len 17-ročná LuciePalkaninová, dnes už Matušová, vôbec netušila, že sa v jej brušnej dutine niečo poškodilo. "Pupočný pruh som vraj mala hneď po pôrode, akurát sa na to neprišlo. Zistilo sa to vlastne až vo chvíli, keď to začalo poriadne bolieť. Lekári mi hovorili, že som to zachytila v pravú chvíľu. Keby som prišla neskôr, mohol to byť veľký malér," zverila sa Lucie portálu Extra.cz pred časom. Neváhala a na radu lekárov podstúpila v najbližšom možnom termíne operáciu. V deň, keď ju absolvovala, prežíval jej manžel Bohuš ťažké chvíle, keďže trvala dlhých päť hodín. Napokon všetko dobre dopadlo.

Pochopiteľne, mama polročnej dcérky musela po operácii stráviť pár dní v nemocnici. "V nemocnici sa to dalo zniesť. Prvý deň po operácii to bolo hrozné, druhý tiež, ale potom už to bolo v pohode. Hlavne sa mi cnelo po Natálke. Veľmi ma mrzí, že ju teraz nemôžem brať do náručia, ale inak už ma nebolí vôbec nič," prezradila pár dní po operačnom zákroku čerstvá manželka Bohuša Matuša. Svoju malú ratolesť veľmi ľúbi, ale zopár týždňov ju nemôže brať do náručia ani naťahovať sa s ňou. Veľkú pomoc má však vo svojej mame. Matuš musí počas leta koncertovať, aby si stihol zarobiť na čo najdlhšie obdobia s vidinou ďalšieho lockdownu.

Nadšenie z otcovstva vložil Bohuš aj do novej piesne:

Samozrejme by bol populárny spevák radše so svojou rodinou, aby bol manželke oporou, ale je to on, kto prináša peniaze. Veľmi sa teší aj z toho, keď si môže k sebe pritúliť svoju dcérku.V budúcnosti by ako on, tak aj Lucie radi rozšírili svoju rodinu o ďalšieho člena. Tak skoro to však byť nemôže. Dôvodom už ale nie je len to, že Bihuš trval na tom, aby jeho manželka najskôr zmaturovala. Najskôr sa musí dať Lucka do poriadku zdravotne, čo bude trvať najmenej rok. Dokonca začali kolovať fámy, že ďalšie deti už nebude môcť mať. Na to sa ona ale ohradila a označila ich za nezmysel. "Detí môžem mať pokojne ešte 20, len nie teraz, ale najskôr o polroka," napísala na Instagram nahnevaná na šíriace sa bludy.

Každú voľnú chvíľu venuje spevák rodine:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Bohuš Matuš (@bohus_matus_official)

Bohuš Matuš naznačoval, že po ďalšom dieťati túži hlavne jeho manželka, ale ani on sa tej myšlienke nebráni. Žartom hovoril niečo o trojčatách po vášnivej svadobnej noci v máji. Párkrát vraj kvôli podozreniu, že sa niečo podarilo, musel bežať pre test do lekárne. Teraz chcú byť zodpovední, lebo zdravie je pre oboch prvoradé. "Ďalšie tehotenstvo teraz nehrozí, Lucinka musí teraz dlho čakať, než sa všetko po operácii zahojí. Doktori jej hovorili, že teraz asi rok nesmie byť vôbec tehotná. Bol by to veľký problém," priznal starostlivý novomanžel. Ale iste si uvedomuje aj to, že v súčasnosti má veľa iných starostí ohľadom svojej kariéry a ešte väčšej rodine by sa nemohol venovať tak, ako by si zaslúžila.

Súvisiace články

Najčítanejšie