Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Vondráčková tají už pár mesiacov novú lásku! Vraj plánujú aj bábätko!
Zdielať na

Vondráčková tají už pár mesiacov novú lásku! Vraj plánujú aj bábätko!

Zdroj: Instagram/LV

Máloktorý úspešný herec či spevák si dokáže totálne uchrániť pred verejnosťou svoje súkromie. Napriek veľkej snahe sa to nedarí veľmi ani českej speváčke Lucie Vondráčkovej (41). Je pekná a ešte aj mladá na to, aby bola sama bez partnera, ako o sebe tvrdí, a tak jej pripisujú snáď každého muža, ktorý sa okolo nej mihne. Všetko to však boli len dohady, šlo vraj vždy len o pracovné kontakty. Teraz však mnohých prekvapilo, keď vyšlo najavo, že priateľa naozaj má, dokonca niekoľko mesiacov.

Ešte prednedávnom speváčka Lucie Vondráčková tvrdila, že si muža nehľadá, nepotrebuje a stačí jej láska jej dvoch synov, o ktorých sa chce zodpovedne starať. Avšak podľa informácii denníka Ahaonline.cz má po svojom boku už nejaký čas muža a zdá sa, že sú obaja z rovnakej umeleckej brandže.

Ešte pred krátkym časom sa Lucie Vondráčková vyjdrovala k svojmu statusu single ženy viac ako poziítvne a tvrdila, že tí najcennejší muži v jej živote sú stále jej dvaja synovia, ktorých ma s exmanželom, hokejistom Tomášom Plekancom. "Už tri roky som single. Mám doma dvoch chlapcov a je nám fajn. Pokiaľ by sa objavil niekto, kto túto našu rodinnú láskodynamiku zmení, tak sa o ten pocit s vami rada podelím. No nezmysly a nepravdy v článkoch sú len mrhanie papierom a beletristická fabulácia,“ napísala pred časom Vondráčková. No teraz sa ukazuje, že si speváčka skutočnú pravdu nechala predsalen pre seba a verejnosti ju radšej zatajila.

Luciu Vondráčkovú spájali aj so spevákom Sámeorm Issom, s ktorým naspievala duet s názvom Vrať se:

Tajomný muž po boku populárnej speváčky by mal byť bývalý spevák, ktorého pozná Lucie už zopár rokov. Jeho meno zatiaľ ale tvrdohlavo tají. Možno aj kvôli tomu, že si údajne ešte nedal do poriadku svoj predchádzajúci vzťah, z ktorého má aj syna. Situácia je preto pre jej nový vzťah trochu komplikovaná. To im však vraj nebráni v tom, aby spolu neplánovali spoločného potomka. Túto novinku zverejnili ako prví v televíznom magazíne Sedmička. Môžu to však byť opäť len špekulácie, pravdu asi pozná len Lucie. 

Lucie nezaháľa, pracuje na nových piesňach a nkrúca jeden videoklip za druhým:

Je známe, že  túžila po dievčatku. To sa jej aj narodilo ešte počas manželstva s hokejistom Tomášom Plekancom, žiaľ, príliš predčasne. Bola to pre ňu veľký rana, keď dcérku stratila. Jej exmanželovi sa narodilo dievčatko s tenistkou Luciou Šafářovou, čo zrejme Vondráčková nenesie až tak ľahko ako ukazuje. Má už vyše štyridsať a pokiaľ má ešte plány na potomka, je najvyšší čas. Preto by nemuselo byť až takým prekvapením, že ho aj po krátkej dobe novej známosti aspoň teoreticky plánuje. Snáď sa aspoň novou láskou pochváli už čoskoro.

Súvisiace články

Najčítanejšie