Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Hviezdni humusáci? Herecký pár umýva deti, až keď na nich vidno špinu, sami sú na tom podobne!
Zdielať na

Hviezdni humusáci? Herecký pár umýva deti, až keď na nich vidno špinu, sami sú na tom podobne!

Archívna reportáž

Neraz sa hviezdy v rozhovoroch zveria fanúšikom a médiám aj o tak intímnych záležitostiach, o akých bežný človek zväčša radšej pomlčí. Mnoho hviezd už prekvapilo svojimi zvláštnymi hygienickými návykmi, ba až zlozvykmi. V hollywoodskych kuloároch sa šepká, že vďaka prenikavému odóru a nie veľkej záľube v sprchovaní spoznáte herca Shia LeBeoufa už na niekoľko metrov, na umývanie zubov si vraj nepotrpí speváčka Jessica Simpson či problémy so splachovaním toalety má vychýrená kráska Megan Fox. K tejto partii sa najnovšie vďaka svojim vyhláseniam pridal aj jeden z najpríťažlivejších hollywoodskych párov.

Obľúbení herci a dvojnásobní rodičia Mila Kunis a Ashton Kutcher v najnovšom vydaní podcastu Armchair Expert prezradili, že ich dve malé deti kúpu len vtedy, keď je už na nich vidieť špina. Tento zvyk ale vraj aplikujú aj sami na sebe. Svoje telo si vraj najradšej umývajú čistou vodou a sprchový gél používajú iba príležitostne. Veria totiž, že častým umývaním s mydlom pokožka stráca svoju prirodzenú ochrannú bariéru.

V podcaste herca a moderátora Daxa Sheparda prezradil jeden z najpríťažlivejších hollywoodskych párov, že ich deti, 6-ročnú dcéru Wyatt a 4-ročného syna Dimitriho príliš umývaním netrápia. A keď už sa vraj do vane s deťmi vyberú, tak im stačí len voda. Dvojica tiež priznala, že sami neradi používajú mydlo na svoju pokožku, pričom Ashton zašiel do detailov, keď priznal, že si maximálne "napení iba podpazušie a rozkrok", zatiaľ čo Mila priznala na rovinu, že mydla sa dočkajú iba jej "záhyby a prsia".

Pripomeňte si legendárny seriál Tie roky sedemdesiate, kde sa zoznámil Ashton a Mila:

Ashton však priznal, že si pravidelne umýva tvár po tom, ako strávi čas v posilňovni. "Po tréningu mám tendenciu šplechnúť si na tvár trochu vody, aby som sa zbavil tej soli," dodal a Mila s ním súhlasila, s tým, že tvár si aj ona umýva dvakrát do dňa. Prekvapeného moderátora podcastu zaujímalo, kde prišla Mila k týmto netradičným hygienickým návykom. "V detstve sme doma nemali teplú vodu, takže som sa aj tak veľmi nesprchovala," priznala herečka, ktorá sa narodila a vyrastala na Ukrajine. Do Spojených štátov sa s rodinou presťahovali, keď mala sedem rokov a do továrne na sny, mesta Los Angeles, prišli len s 250 dolármi vo vačku.

Mila Kunis a Ashton Kutcher sa  skutočne našli:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ashton Kutcher (@aplusk)

"To bolo všetko, čo sme si mohli vziať so sebou. Moji rodičia sa vzdali dobrej práce a diplomov, ktoré sa nedali v USA uplatniť. Do New Yorku sme prišli v stredu a v piatok ráno sme už boli s bratom v škole v Los Angeles," priblížila herečka svoje detstvo ešte v roku 2011 pre denník The Daily Telegraph. Avšak o sedem rokov neskôr, v roku 1998, zapôsobila na konkurze na producentov známeho seriálu Tie roky sedemdesiate, ktorý ju behom krátkej chvíle vystrelil medzi hviezdy. Tam spoznala aj svojho budúceho manžela a otca jej dvoch detí, fešného herca Ashtona Kutchera. Dlhé roky boli iba priateľmi, avšak osud ich spojil definitívne dokopy po jeho rozvode s herečkou Demi Moore v roku 2013. Mila a Ashton sa vzali v roku 2015 pričom stihli splodiť dve rozkošné deti a môžu sa pochváliť stabilným vzťahom bez väčších škandálov. 

Súvisiace články

Najčítanejšie