Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Slávna herečka prišla s priznaním: Z môjho syna sa stala dcéra!
Zdielať na

Slávna herečka prišla s priznaním: Z môjho syna sa stala dcéra!

Zdroj: etonline.com

Ďalšia hollywoodska superhviezda prišla aktuálne na to, že má namiesto syna dcéru. Syn herečky Jamie Lee Curtis konečne našiel sám seba a zistil, že sa cíti byť v skutočnosti ženou. Jeho slávna mama ho v tom absolútne podporuje. Herečka sa dokonca vyjadrila, že verí, že sa jedného dňa dočká aj vnúčat.

Herečka Jamie Lee Curtis (63) prezradila v rozhovore v magazíne AARP, že jej mladšie dieťa, pôvodne syn Thomas, je už transrodová žena menom Ruby. Hviezda série filmov Halloween či Pravdivé lži, alebo Medzi nami dievčatami, v rozhovore prezradila, že spolu s manželom Christopherom Guestom s úžasom a hrdosťou sledovali, ako sa z ich syna stala dcéra. Obaja sa tak ako šesťdesiatnici stali rodičmi dvoch dcér, okrem 25-ročnej Ruby majú aj o deväť rokov staršiu dcéru Annie. 

Jamie Lee Curtis obe svoje deti nadovšetko miluje a želá si najmä, aby boli v živote šťastné. Prezradila tiež, že Ruby a jej snúbenec sa už budúci rok vezmú, pričom oddávať ich bude samotná hviezda hororu Haloween. Ruby sa živí ako redaktorka počítačových hier, zatiaľ čo jej sestra, 34-ročná dcéra Annie, je vydatá a pracuje ako tanečná inštruktorka.

Jamie Lee Curtis preslávili aj pokračovania známeho horou Haloween, v ktorom bojovala so zákerným zabijakom:

Dlhoročný hollywoodsky pár, Curtis a jej manžel, scenárista a režisér Christopher Guest, nemá zatiaľ žiadne vnúčatá. "Ale dúfam, že sa dočkám" prezradila pre spomínaný magazín. Rubyina premena pomohla herečke známej aj z filmu My girl uvedomiť si, že pohlavie nie je pevne dané, a tak zahodila toto "staré myslenie" a namiesto toho sa naučila, že život je "neustála metamorfóza".

Jamie Lee Curtis a jej rodina:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa celebrity, baby! (@pregnant.who)

Jamie sa sama verejne otvorila s citlivou témou závislosti na alkohole, s ktorou dlhé roky bojovala. Vyjadrila sa dokonca, že by bola už "určite mŕtva", ak by sa nezbavila včas svojej závislosti. Teraz samú seba vníma ako triezvu osobu s chybami a zameriava sa na zbavovanie sa všetkého, čo už do jej života nepatrí. "Zbavím sa toho, nepotrebujem to. Všetko sa to týka starých myšlienok, ktoré už nefungujú," nechala sa počuť v rozhovore obľúbená herečka, ktorá je triezva už dlhých 22 rokov. Obe jed deti, si s manželom adoptovali ešte pred rokmi, pričom staršiu Annie, privítali v roku 1986 a druhé dieťa, Ruby, predtým Thomasa, privítali v roku 1996.

Súvisiace články

Najčítanejšie