Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Felix Slováček (78) šokuje! Ani Patrasová, ani milenka Gelemová, ale úplne NOVÁ známosť?!
Zdielať na

Felix Slováček (78) šokuje! Ani Patrasová, ani milenka Gelemová, ale úplne NOVÁ známosť?!

Archívna reportáž

Zdá sa, že Felix Slováček (78), ešte stále ženaty s Dagmar Patrasovou (65), si život napriek svojmu pomerne vysokému veku stále veľmi rád užíva. Všetkého, čo mu život komplikuje, sa, pokiaľ to ide, rýchlo zbavuje. Po rozchode s jeho sedemročnou známosťou Luciou Gelemovou (38), ktorá od neho chcela jemu nepohodlné záväzky, sa ale nechce vrátiť ani k manželke. Žeby bola na obzore tretia žena?

Dáda Patrasová mu právom vyčíta dlhoročnú neveru, a tak sa zdá, že návrat Felixa Slováčka nehrozí. Dokonca sa radšej vzdá domu, ktorého je spoluvlastníkom, akoby mal doma počúvať výčitky. Navyše by potreboval aj pravidelnú údržbu aj rekonštrukciu, do čoho sa Felix veľmi nehrnie. Zato tento milovník dobrého vína, jedla a iných potešení, neodmieta myšlienku na známosť s novou ženou.​

Ktovie čím to je, že tento svetovo uznávaný klarinetista má stále dosť fanúšikov aj z radov žien, ktoré o neho prejavujú seriózny záujem. Pripúšťa, že v byte, ktorý si prenajal, možno nebude dlho sám. "Nebránim sa tomu," prezradil pre Ahaonline.cz tento starý, ale ešte jarý "kocúr". "Človek je zvedavý. Keď zavolá nejaká fanúšička a niečo odo mňa chce, tak to s ňou buď vybavím telefonicky, alebo keď som ešte viac zvedavý, tak sa s ňou stretnem. Zvedavosti sa medze nekladú," zveril sa so šibalským úsmevom na tvári. Napriek tomu, že je už pomaly 40 rokov ženatý s Dagmar Patrasovou, hovorí o sebe ako o starom mládencovi. Zdá sa, že nejaký sobášny list pre neho nič neznamená. Nedbá ani na to, že bez ohľadu na manželku, sebecky míňa peniaze na svoj nákladný spôsob života a milenku, so spoločného rodinného účtu. "Stálo ma to veľa," s hnevom poznamenala Dáda na margo jeho pletiek s nezarábajúcou milenkou. Ktovie, či tomu teraz už neurobí rázny koniec, radí sa údajne aj s právnikmi.

Slováček vystúpil aj na rozlúčkovom koncerte s Karlom Gottom, s ktorým celý život spolupracoval:

Otázne je, či jeho diplomaticky pôsobiace vyhlásenie o rozchode s milenkou, s ktorou randil sedem rokov, je celkom úprimné. "Človek musí rešpektovať jej túžby a čo by chcela v živote. Už viem, že jej v tom nemôžem prekážať. Naopak som rád, že som s ňou mohol byť sedem rokov, a nech ide ďalej," prehlásil na margo túžby Gelemovej založiť si rodinu. Slováček ňou bol spočiatku, ako priznáva, doslova opojený, ale časom vytriezvel. Zrejme svoj sľub o bábätku oľutoval a splniť ho nemienil, pohodlie evidentne opäť zvíťazilo. Rád si užíval dobré jedlo a servis manželky v ich spoločnom dome, kam chodil takmer každý deň, ale páčilo sa mu aj dobrodružstvo bokom s mladou milenkou.

​"Milenecký vzťah skončil. Myslím ale, že tých sedem rokov sa mi zarylo hlboko do srdca a zaostane to tam vždy. Lucie je skvelá žena a priatelia, myslím, budeme stále," vyjadril sa priam dojemne. Dagmar Patrasovej sa iste nepáči, ako sa krásne vyjadruje o Gelemovej v súvislosti s ich rozchodom, a na ňu nedbá. Možno verila, že sa k nej na staré kolená Felix vráti. "Dom na Vinohradoch potrebuje údržbu a veľa vecí a ja už sa nechcem o nič starať," sebecky vyhlásil Slováček. V prenajatom byte sa o nič starať nemusí a dom nechá bez zjavných výčitiek svedomia na starosť manželke. Tá, aj keď vyzerá na svoj vek dobre, nie je tiež práve najmladšia. Zo situácie, do ktorej sa dostala vďaka manželovi, sa teraz spamätáva na pláži s priateľkami v slnečnom Španielsku. Rozvod, najmä vzhľadom na vek oboch a zachovanie pokoja v tomto smere, stále nepripúšťajú.

Súvisiace články

Najčítanejšie