Polojasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Rytmus zverejnil video intímnej chvíle s Jasminou a spôsobil tým obrovský rozruch!
Zdielať na

Rytmus zverejnil video intímnej chvíle s Jasminou a spôsobil tým obrovský rozruch!

Archívna reportáž

Patrik Vrbovský sa vybral so svojou manželkou a ich čoskoro dvojročným synčekom k moru. Hoci má Jadran aktuálne len okolo 20 stupňov Celzia, počasie je dokonalo letné a kým vypukne čulý turistický ruch je Chorvátsko dokonalým miestom na pokojný relax. A ako sa zdá v prípade manželov Vrbovských, je to aj perfektné miesto na druhé "medové týždne".

O tom, že Jasmina a Patrik sú stále zamilovaní až po uši, nepochybuje asi nikto. Napokon, ich vyznania lásky sú už pomaly legendárne, neprejde pomaly týždeň, aby jeden či druhý niečo sladké nezdieľal. A ako to býva na dovolenkách, zmena prostredia dokáže vzbudiť vášne aj vo vyhasínajúcich pároch, nieto ešte v takom vášnivom, ako sú Vrbovskí.

Našťastie, vzali si so sebou aj neplánovaného "dokumentaristu" v podobe Jasmininho najlepšieho kamaráta Milana Švingála. A tak sa teraz môžu fanúšikovia rapera tešiť z videa, aké ešte nikdy neukázal, a ku ktorému ani netreba slová.

Prednedávnom oslávili druhé výročie svadby:

​Vizážista a návrhár známy ako Milan WTF vzal mobil do ruky a začal nahrávať video práve v momente, keď Jasmina s Rytmusom tancovali pri bazéne. Nie je jasné, aká pieseň hrala v skutočnosti, no raper zvolil skutočne romantický kus ako podmaz, no najmä - pohľad, ktorý svojej vyvolenej venoval, hovoril za všetko. "Nikdy ťa neopustím," napísal k čiernobielemu vrcholne romantickému videjku a bozk, ktorý "vlepil" svojej milovanej bol taký úprimný, že zaň zozbieral asi rekordné množstvo srdiečok. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @rytmusking

Neuveriteľných 130 tisíc zhliadnutí za pár hodín a nespočetné množstvo dojatých komentárov, priznaných sĺz aj husej kože zo stelesnenej lásky, ktorú manželia Vrbovský medzi sebou majú. Podobne to cítila zjavne aj Jasmina, ktorá napísala: "Milujem Ťa milovať a byť Tebou milovaná". Nuž, ktovie, pri toľkej láske a romantike možno pôjdu domov už štyria, pričom ten štvrtý v tomto prípade nebude Milan...

Súvisiace články

Najčítanejšie