Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Madonna dojala videom! Vyznanie otcovi (90), hoci mu TOTO roky nevedela odpustiť!
Zdielať na

Madonna dojala videom! Vyznanie otcovi (90), hoci mu TOTO roky nevedela odpustiť!

Archívna reportáž

Madonna Louise Veronica Ciccone je k svojim fanúšikom veľmi otvorená a neostýcha sa zverejniť občas azda až príliš intímne zábery, či názory. No zostrih, ktorý aktuálne zverejnila, je skutočne ojedinelý. Rozhodla sa podeliť o pohľad do skutočne najosobnejšieho súkromia kruhu svojej rodiny.

Hoci má Madonna už 62 rokov, ešte stále nie je sirota. Kým o mamu prišla pre rakovinu ako len 5-ročné dievčatko, jej otec, taliansky emigrant Silvio Ciccone, sa aj v deväťdesiatke teší pomerne dobrému zdraviu. Jubileum za ním prišla osláviť celá jeho rodina, deti aj vnúčatá. No nebolo to vždy takto idylické.

Keď Madonne zomrela mama, ešte ako dievčatko sa veľmi desila toho, že otec privedie domov nejakú "zlú macochu", a tak vraj dávala jasne najavo, že si neželá, aby sa okolo jej otca motali ženy. No bol to práve moment, keď potreboval najviac pomocnú ruku a zamestnal celý tím pomocníkov, aby sa o jeho dom a deti postarali.

Takto pred rokom ukázala Madonna svetu svoju "pravú tvár":

​Jednu zo služobníčok si dva roky po smrti manželky skutočne vzal za ženu a sú spolu dodnes. To ale bol pre malú Madonnu dôvod, aby sa rozhodla mu preto strpčiť život a začala výrazne rebelovať. Dá sa preto povedať, že za jej kariéru škandalóznej sexi ikony môže nechtiac práve jej otec. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Madonna (@madonna)

Roky plynuli a Madonna si opäť našla k Silviovi cestu a ich vzťah je už veľmi dlho skutočne pevný a vrelý. Je to zrejmé aj z videa a komentáru, ktoré Madonna zverejnila. "Môj otec je preživší taliansky migrant žijúci v USA, ktorý prežil mnoho tráum, ale vždy drel tvrdo na všetko, čo sme mali. Naučil ma, ako je dôležité tvrdo pracovať a zaslúžiť si, čo v živote máte," vyznala sa Madonna svojmu otcovi Silviovi. Na oslavu v rodinnej vinici v Michigane so sebou speváčka vzala aj všetky svoje deti okrem vlastného syna Rocca, ktorý sa už dávnejšie rozhodol žiť s otcom, režisérom Guy Ritchiem v Londáne. Zábery zo stretnutia vo videu skutočne dojímajú

Súvisiace články

Najčítanejšie