Polojasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Speváčka Martina Schindlerová je stále sama! Priznáva, že sa pre toto BOJÍ zamilovať!
Zdielať na

Speváčka Martina Schindlerová je stále sama! Priznáva, že sa pre toto BOJÍ zamilovať!

Je to už neuveriteľných 17 rokov, čo vyšla vtedy len 16-ročná Bratislavčanka Martina Schindlerová na pódium vo finále speváckej súťaže s Prešovčankou Katarínou Koščovou. Súboj o najkrajší hlas sa zmenil na súboj Bratislava verzus celé Slovensko a víťazkou sa stala sympatická Katka. No predsa len, kariéra príťažlivej Martiny sa "len" druhým miestom neskončila.

Hneď prvý album Martiny Schindlerovej z roku 2005 zaznamenal obrovskú predajnosť a získala zaň platinovú platňu, dve ocenenia hudobnej akadémie Aurel, v súťaži Zlatý Slávik bola piata a o rok neskôr dokonca štvrtá. Po maturite vyštudovala právo, neskôr sa vydala a stala mamou dvoch detí. Na spev už nebol čas. 

Aktuálne už ale popri pedagogickej činnosti na právnickej fakulte už opäť oživila aj svoju najväčšiu záľubu - začala spievať a dokonca sú jej nové piesne na svete už aj s videoklipmi. No pre zmenu akosi zatiaľ nemá v jej živote miesto nová láska. Po rozvode 7 rokov trvajúceho manželstva sa nového vzťahu tak trochu bojí.

Pozrite si ostatnú Martininu pieseň:

Už dva roky je krásna Martina slobodná, hoci niet pochýb, že záujemcov by bolo mnoho. Na prvom mieste sú deti - Martinka a Kamilko. "To, že sme teraz v trojici, nepovažujem za ťažšie," tvrdí spokojná speváčka, hoci priznáva, že boli aj ťažké momenty. No radosť, ktorú jej prinášajú deti je najväčšia odmena, aj preto im prispôsobuje všetko. "Myslím, že o tom je život, vedieť tie situácie prijať, vyhodnotiť a zariadiť sa a nie ísť hlavou proti múru, to som už pochopila," hovorí múdro 32-ročná Martina.

Martina si stále zachováva korektný vzťah s exmanželom:

V jej srdci určite stále je miesto pre novú lásku, no bezhlavo sa do vzťahu nehrnie. "Sa hovorí, že láska je slepá, lebo keď sa spustí ten chemický proces hormonálny, tak prehliadame možno dôležité veci, lebo chceme sami seba oklamať," konštatuje s úsmevom speváčka. A práve tento fakt, keď dostáva rozum od srdca na frak, je pre Martinu veľkým výkričníkom. "Sa toho desím, keď sa zamilujem, či vidím všetko, čo treba, ale tak o tom je život a láska je super," uzavrela romanticky s až podozrivo tajomným úsmevom Schindlerová. Až by si človek myslel, že sa jej to aktuálne aj týka, no to už neprezradila.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie