Polojasno
12°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Zuzana Čaputová ako filmová hviezda? Nie je to vôbec nereálne, TAKTO by si to predstavovala!
Zdielať na

Zuzana Čaputová ako filmová hviezda? Nie je to vôbec nereálne, TAKTO by si to predstavovala!

Slováci ukázali, že predsa len nie sme taký konzervatívny národ, za aký nás mnohí považujú. Ako prvý stredoeurópsky štát sme si na čelo zvolili ženu, nielen vzdelanú a úspešnú, ale ako bonus aj príťažlivú a v najlepších rokoch. Hoci je stále dosť ľudí, ktorí si predstavovali na pozícii hlavy štátu niekoho iného, pre jej početnú fanúšikovskú základňu by bolo iste zaujímavé dozvedieť sa o živote Zuzany Čaputovej viac.

Zuzana Čaputová už dva roky dôstojne reprezentuje Slovenskú republiku a nejedna krajina nám ju tak trochu závidí. Samotná prezidentka plní reprezentatívnu funkciu skutočne chvályhodne, no súkromie si stráži. Tak trochu prekvapilo jej vyjadrenie, žeby si vedela predstaviť dokonca aj film o nej samotnej.

Životopisné filmy o štátnikoch sú obvykle veľmi zaujímavé a spracované spôsobom, aby zaujali masy. Aktuálne slávil skutočne obrovský úspech seriál o britskej kráľovskej rodine s názvom Koruna. Nepochybne aj preto, že rozhodne nešlo o suchopárne zobrazenie faktov, ale výraznú rolu v ňom hrali emócie. 

Takto bilancovala prezidentka dva roky vo funkcii:

​Emócie by boli rozhodne silným momentom aj vo filme o našej pani prezidentke, ktorá už neraz dokázala svoju empatiu, ale sama zažíva aj pekný príbeh lásky. Otázka je, ktorá herečka by sa mala ujať hlavnej postavy. "Netuším, aká herečka by ma mala hrať, to by som asi nechala na nejakom vonkajšom pohľade na mňa, predsa len človek sám seba vníma inak," povedala Zuzana Čaputová. Redaktor Topstaru, Thomas Puskailer, by si vedel predstaviť napríklad Charlize Theron, Renée Zellweger, alebo fyzicky azda najpodobnejšia Brie Larson.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Thomas Puskailer (@thomaspuskailer)

Kým výber herečky by nechala na iných, Zuzana Čaputová má jasnú predstavu, akú by mal mať film atmosféru. "Malo by to byť hlboko ľudské, so všetkými radosťami aj bolesťami, ktoré nás utvárajú a tvoria náš charakter. Malo by to byť pravdivé, aj v tom peknom, aj v tom ťažkom, čo zažívame," hovorí prezidentka a možno si tým tak trošku na seba uplietla bič, keď dala tip tvorcom. Na záver rozhovoru ešte Zuzana Čaputová veľmi potešila tvorcov jojkárskeho spravodajského tímu, keď prezradila, že každé ráno sleduje Ranné noviny.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie