Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Dcérka Harryho a Meghan sa narodí každým dňom, favoriti na meno sú už jasní!
Zdielať na

Dcérka Harryho a Meghan sa narodí každým dňom, favoriti na meno sú už jasní!

Archívna reportáž

Hoci ešte neutíchli reči okolo škandalóznych rozhovorov kráľovských rebelov Harryho a Meghan v americkej televízii, pozornosť verejnosti sa začala upriamovať na očakávaného potomka. Ich dcérka, ako prezradili už pred časom, by mala uzrieť svetlo sveta už onedlho. Mnohí riešia, aké jej rodičia dajú hlavné krstné meno, stávkové kancelárie dávajú zaručené "tipy".

V podstate už každým dňom sa môže narodiť malé dievčatko, dcéra Meghan a Harryho. Milovníci stávok, hlavne v Británii, neváhajú vkladať obrovské peniaze do stávok, aké meno dajú dcére vojvodovia zo Sussexu. Po mesiacoch skutočne až bizarných tipov sa ale jasne vykryštalizovali favoriti, píše portál The Sun.

Aj vzhľadom na to, že Harryho mama, princezná Diana, by sa práve onedlho dožila, nebyť tragickej autonehody, jubilejnej šesťdesiatky, je jej meno favoritom. Na počesť lady Di sa 1. júla, kedy sa pred 60 rokmi narodila, odhalí v Kensingtonskej záhrade jej socha. Na tomto slávnostnom akte by sa mali zúčastniť obaja jej synovia, princovia William aj Harry, ak sa ten mladší nerozhodne ostať pri manželke a bábätku. Možno dôjde aj k zmiereniu rozhnevaných bratov a rodiny. "Som si istý, že královská rodina privíta nové bábätko s otvorenou náručou. Nový život je často skvelým spôsobom, ako skúsiť napraviť trhliny v akejkoľvek rodine, kráľovskej či inej," myslí si expert na kráľovskú rodinu Nick Bullen. No trhlina, ktorá vznikla po útokoch Harryho na jeho najbližších členov kráľovskej rodiny, je azda priveľká na to, aby sa tak stalo, aj keď možné je všetko.

Pred dvomi rokmi sa tešili z prvorodeného Archieho:

​Ďalším top tipom na meno ešte nenarodenej dcérky Harryho, je Philippa, na počesť nedávno zosnulého princa Philipa, jeho deda, ktorého mal veľmi rád. Hneď za Philippou nasleduje meno Elizabeth, z úcty k Harryho babičke, kráľovnej Alžbete II. "S prihliadnutím k záľube kráľovskej rodiny uctiť si minulých a súčasných panovníkov menami pre deti, taktiež meno Elisabeth je blízko top mien, hneď za Dianou a Philippou. Stávkari tvrdia, že pri Elizabeth je možnosť 10/1," uviedol známy expert pre OK! Magazine. V prípade mena Elizabeth sa ale špekuluje, žeby vojvodovia zo Sussexu zvolili modernejšiu kratšiu verziu Lily, ako skrátenú podobu mena Lilibeth, ako volali kráľovnú rodičia počas jej detstva, ale aj jej manžel. "Bolo by to krásne kývnutie smerom ku kráľovnej, ale zároveň to je a vždy bolo jedno z Harryho najobľúbenejších mien," cituje Mirror údajný zdroj z blízkosti kráľovskej rodiny.

​Ale v hre tipujúcich sa objavili aj iné mená. Čím menej je tých, ktorí tipovali menej favoritné mená, tým väčšia suma v prípade výhry sa im ujde, ako to už býva pri stávkovaní. Na webovej stránke istej stávkovej kancelárie sa uvádza, že sa v tipoch objavili aj mená Alice, Alexandra či Alicia. Z nich Alexandru, ako je známe, má oficiálne uvedené ako druhé meno kráľovná Alžbeta II., tretie jej meno je Mary. To sa ale v tipoch zrejme veľmi neobjavuje, keďže ho zmienená webová stránka neuviedla medzi obľúbenými. Ale možno sa kontroverzný manželský pár rozhodne pre celkom netradičné meno, ktoré sa v histórii britskej kráľovskej rodiny neobjavilo. Tak sa stalo aj v prípade mena Archie, ktoré pár vybral pre ich syna. Podľa The Sun on Sunday takto prezývali Harryho priateľa z jeho vojenských misií, majora Toma Archera Burtona. Pomohol mu dostať sa v roku 2008 do centra bojov v Afganistane a dodnes vraj majú blízky vzťah.

Súvisiace články

Najčítanejšie