Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Rytmus s rodinkou vyrazili do Chorvátska! TAKÁTO situácia ich čakala na hraniciach!
Zdielať na

Rytmus s rodinkou vyrazili do Chorvátska! TAKÁTO situácia ich čakala na hraniciach!

Archívna reportáž

Zdá sa, že Chorvátsko spravilo skutočne dobrý ťah, keď spravili aj voči Slovákom ústretový krok a akceptujú aj antigénové testy. Pri pohľade na sociálne siete tam už vyrazilo aj viacero známych osobností. Kapitánske skúšky v Chorvátsku aktuálne úspešne zložili manželia Gáboríkovci, a na pár dní oddychu vyrazili do známeho letoviska aj manželia Vrbovskí.

Patrik aj Jasmina Vrbovskí od piatku zaplavujú svoje profily na Instagrame fotkami z chorvátskej Opatije, či ešte presnejšie povedané, v jej časti s názvom Volosko. Hoci voda je, ako už tradične takto začiatkom júna pri "slovenskom" mori, ešte chladná, okúpať sa už dá, najmä tí otužilejší. Teploty vzduchu chladnejšiu vodu ideálne kompenzujú.

Tak Jasmina, ako aj Rytmus zverejnili od príchodu do Chorvátska už viacero spoločných fotiek a bolo jasné, že nejde o selfie. Nebol ale veľký problém vypátrať, kto rodinku doplnil a fotí jedna radosť - Jasminin veľmi dobrý kamarát Milan Švingál.

Rytmus už má v živote jasno, čo je dôležité:

Bol to práve tento bláznivý vizážista, stylista a návrhár, ktorý dal zvedavým cestovania chtivým Slovákom na známosť, ako sa dá v tejto zvláštnej dobre prejsť cez dvojo hraníc. "Cesta bola v pohode, nikto nič nekontroluje," zavesil Milan WTF, ako znie jeho "umelecké" meno ,na Instagram potešujúcu správu pre všetkých, ktorí sa už nevedia dočkať aspoň krátkej dovolenky pri mori.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @rytmusking

Rytmus si opäť nenechal ujsť príležitosť, aby svojej milovanej a synčekovi neprejavil lásku aj slovne. "Nech toto trvá večne," zaželal si pri pohľade na svoju rodinku. "Láska sa mi láskou vracia," zakontrovala zaľúbene a vďačne Jasmina. Ktovie, možno od toľkej romantiky prídu domov s len jedným dieťaťom. Sanel oslávi o mesiac 2 roky a to je obvykle vek, keď "sa očakáva" súrodenec.Tak prečo nie...

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie