Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Patrasová (65) sa ukázala v bikinách! Štíhla figúra, ale pre TOTO si ľudia neodpustili kruté komentáre!
Zdielať na

Patrasová (65) sa ukázala v bikinách! Štíhla figúra, ale pre TOTO si ľudia neodpustili kruté komentáre!

Archívna reportáž

Po aktuálnych nepríjemných skúsenostiach Dagmar Patrasovej (65) s jej večne neverným manželom Felixom Slováčkom (78), si herečka dopriala pobyt pri mori v slnečnom Španielsku. Vybrala sa tam spolu s priateľkami a nevie si vynachváliť chvíle oddychu na piesočnej pláži, kde okrem nej a priateliek je len zopár ďalších ľudí. No nebola by to Dáda, ak by nechcela aj trošku provokovať.

Aby aspoň na chvíľu zahodila starosti s nepodareným manželom, ktorý sa evidentne ešte stále nevie zbaviť závislosti od svojej o polovicu mladšej milenke, odcestovala  Dagmar Patrasová na juh Európy. Hoci je už v dôchodkovom veku, nebráni jej to v túžbe vyzerať stále mladistvo, a aj sa jej to celkom darí. Aktuálne sa pochválila fotkou z pláže, kde bolo vidieť jej odhalené telo v bikinách. A ako sa zdá, vôbec sa za neho nehanbí, je na seba zjavne skôr hrdá.

Slováčkova milenka Gelemová prednedávnom zverejnila na sociálnej sieti správu,že sa s Felixom rozišli a zostávajú už len priateľmi. To vzápätí potvrdil aj on, ale keď sa vrátil zo zahraničia, prišiel rovno k nej, aby spolu oslávili jeho narodeniny. Aby sa Dagmar nemusela pre tento "podraz" doma rozčuľovať, padla jej vhod zaujímavá ponuka. "Pozvala nás kamarátka, ktorá tu má dom a je to tu skvelé. Sme tu na desať dní. Je to príjemné, nie je to organizované, tak to mám oveľa radšej. Robíme si tu, čo chceme a kedy chceme, užívame si skvelé prostredie a skvelé jedlo," zverila sa portálu ŽivotvČesku.cz známa česká herečka.

Pripomeňte si Dagmar v jednej z jej najznámejších úloh:

Ako dôkaz pohody, ktorú prežíva na španielskej pláži spolu s priateľkami, poslala do redakcie snímku z pláže, kde sa vystavuje slnečným lúčom iba v bikinách, pozrieť si ju môžete TU. Je preto možné dobre preskúmať jej odhalené telo. Dáda má vzhľadom na jej vek výbornú figúru, hoci koža už jednoducho vek nezaprie. Dominujú na nej ale bujné prsia, ktoré pútajú najviac pozornosti. U niektorých by možno mohli vyvolať otázku, či sú pravé. "Samozrejme, prsia sú prírodné. Môže za to dobrá genetika, môžem poďakovať mamičke," vopred informovala prípadných pochybovačov. No našli sa aj takí, čo si všimli iných, menej ohurujúcich detailov na jej tele, ako napríklad visiacu kožu na bruchu, či stehnách. Z toho si zrejme Dáda nerobí veľkú hlavu, nakoniec, má na nedokonalosti tela nárok ako každá žena, tobôž s ohľadom na to, že už dávno nie je mladica.

​Herečka si v Španielsku chce teraz hlavne užívať teplo a slobodu. "Je tu skoro 30 stupňov Celsia a každý deň teplota ďalej rastie. Máme k dispozícii 5 kilometrov dlhú pláž, na ktorej skoro nikto nie je," opísala skutočnosť, ktorú zažíva na juhu Európy. "Užívam si taký slnečný relax, je to jarná dovolenka a verím, že ma ešte čaká aj letná dovolenka. mám po očkovaní a boli potrebné aj testy, s kamarátkami sme vyrazili na dámsku jazdu do Španielska," uviedla ďalej. Nejednému človeku by ale iste napadlo, či po údajnom rozchode Felixa s mladou milenkou dá Dáda šancu aj spoločným prázdninám. "Dovolenka s manželom? To mi ani nenapadlo. Fakt neviem. Tak povedzme, že neviem, čo bude v lete. Môže sa stáť plno vecí. Teraz si tu z toho vzťahu hlavne čistím hlavu," zareagovala diplomatickybez jasnej odpovede.

Súvisiace články

Najčítanejšie